Gratulacje. Ja nie sprzedalem. Czas przesuwania funduszy na inny walor może trwać nawet do jutra. Zerknij na strzały zakupowe dzisiaj. To nie leszcze kupują
Synuś. Widzę że operujesz na różnych forach. Taki z ciebie widzę inwestor jak pełno tu takich gadających inwestorów z 5 tys. I nie pisz pierdół na innych indeksach lub zmień nick. Załóż kapcie i idź spać. Dobrze dzisiaj zarobiłeś przecież. Ha ha ha
Mogę cię dzieckit kupić na wiele pokoleń jesteś beznadziejny skompromitował es się +10 % obrzydliwie nagsniasz ,to że ty piszesz nieprawdę nie znaczy że każdy jest pokroju ciebie,więc nie chwal dnia przed zachodem słońca bsnkrucie moralny
Spójrz w lustro i zobaczysz mniej niż zero zamiast obiecanych 10% zrozum siebie swoich bliskich o ile takich posiadasz+współczuję) więc dlaczego obrzydliwie naganiakes na +10%?Nadal wierzysz kretynie w to co piszesz,czy będziesz próbował się wymixowac żeby już się nie kompromitować,doksztalc się trochę dawco kapitału i zacznij myśleć logicznie zamiast życzeniowo bo życie będzie cię kopać chyba że jesteś masochista i to twój fetysz szmalcowniku
Co Ty masz jakieś kompleksy rodzinne? Żona cię zostawiła?. Piszesz o rodzinie,bankructwie moralnym? To jest forum inwestorów a nie kącik frustratów. A w jednym z postów powyżej piszesz sam do siebie. Rozjechało ci się poczucie jazni czy co? Pa idź spać i śnij o swej potędze. A jutro opisz swój sen na forum
Zmień nick na small właściwie mniej niż zero idealnie do Ciebie pasuje zagubiony człowieku bez sensu życia konkubina cię bije za wpisy +10% odpowiesz a końcu tchórzu czy masz pełne gacie?
Heniu. Odpowiedziałem poniżej. Odpowiedzi system umieszcza poniżej postu innej osoby. Dobra. Nie chcę mi się już pisać. Przynajmniej dzięki mnie zarobiłeś tak jak pisałeś. Sprzedałeś za 8.28 z ceny 8.09. Bravo. Wrócimy do konwersacji przy 8.47
Chwalisz się co możesz kupić? To już wszyscy wiedzą jaki Ty inwestor. Jak ktoś ma kasę to siedzi cicho. Wciągnąłeś mnie wczoraj w rozmowę na zasadzie wyjątku. Ty natomiast widzę jedną ręką piszesz na różnych indeksach co ty w danym momencie sprzedałeś. Dobry jesteś. Nawet ja tak nie umiem. I spójrz w slownik wyrazów bliskoznacznych używając niektórych słów.
Już cię nie kopie żałosny człowieczku przegrałeś z samym sobą i będziesz musiał się z tym pogodzić...życie jest brutalne,ale jestem tolerancyjny wprowadzasz folklor w sobie znany tylko sposób... zakład +10%
Odpisałem tylko że piszesz do siebie. Takie małe dokształcenie dla ciebie. Odpisywać już mi się nie chce. Natomiast ty sobie popisz...ponoć to pomaga wyładować kompleksy jak się siedzi w pustej norze. Pisz pisz...ulży ci. Będziesz Bogiem w wirtualnym świecie. W realnym o takich jak ty ..patrząc na Twoje wypociny napisano tony książek o powodach twoich niepowodzeń. KONIEC.
Jesteś monotematyczny ograniczony do kilkudziesięciu słów oderwany od rzeczywistości.spitkamy się przy 8,47 przecież dzisiaj musli być dużo wyżej więc jutri będzie niżej?!
I nie pisz leszczu o podniecaniu. To ty skaczesz od indeksu do indeksu jak napalony na suchary inwestor amator. Ale tacy są potrzebni żeby inni mogli cię wydoic na giełdzie.