Nie ważne co ta Spolka robi. Podaż I Popyt tworzą cene akcji. Każdy sie czepiał THC I MCAN to wyniesiono to ze Spółki. Pozostawiono Umowy Inwestycyjne. Nie pozostawiono akcjonariuszy. Split I Umożenie akcji ożywią papier I przy hossie Giełd urosnie jak chleb. Teraz Rynki sie korygują bo forsa odeszła do Krypto. Niebawem ruszy I Mcan I BPC tylko , władza w Państwie Prawa wypycha biznes z kraju poza jego granice pozostawiając jedynie niezadowolony rynek . Natomiast poza granicami , Covidove obostrzenia I Emigranci - nie ma podstaw dla rynku kapitałowego. Czekajcie na lepsze czasy. Tylko tyle. Nie rosnie , to I za dwa lata nadgoni I przerośnie . Nie może rosnąc jak tylko jeden człowiek steruje a reszta załogi zaczęła przejmować role pasaźerów na gape. Nikt nie wysiada ze statku gdy na morzu nie wieje a statek jest w połowie trasy. Rejestracja w Sądach trwa miesiące . Po zarejestrowaniu uchwał wiara wróci a trendy I tak zrobią swoje.
najlepsze jest to że mija rok prawie od przyznania macanów akcjonariuszom. Firma do tej pory nie przelała ich na rachunki które trzeba było pootwierać... w zawiązku z zamknięciem portfela na ich stronie, oczywiście brak odpowiedzi na emaile. W rozmowie telefonicznej niby szukają firmy która zrealizuje to centralnie ale czy tak jest ? Słabo... ciekawe jak jest u Was ? dostaliście je ?
Ja mcany dostałem na portfel zalozony na medicancoin, nastepnie przelalem je na gielde krypto, bo zamykane byly portfele na stronie. Wszystko bezproblemowo. Odebralem tez osobiscie okolicznosciowa monete.
Ok, było też info że można im wysłać numer tego portfela na email i oni prześlą dlatego pytam, przesyłają już rok i nie ma za bardzo informacji co dalej... Pozdro
Ja też dostałem macany i monetę. I pomogli mi przelać na portfel Metamask, bez problemów. Tylko zrobiłem to dość szybko, nie czekałem na ostatnią chwilę.
Wszyscy fodtali Co sie zglosili. Nikt za nikim began nie bedzie. Darowizna to nie obowiązek jak ktos nie wziął znaczy nie chciał. Nikt nikogo nie zmusza .