• Najlepsza spółka na NC Autor: ~Gość [37.47.150.*]
    Zalety:
    1. Ogromne przychody już na teraz
    2. Świetna perspektywa rozwoju w modnej i lukratywnej branży cybersecurity
    3. Ludzie, którzy kreują ten biznes

Takich spółek że świecą szukać.

EC2 rules!
  • Re: Najlepsza spółka na NC Autor: ~leszcz [94.101.16.*]
    Tez tak uważam. Ostatnio generalnie klimat na całym polskim rynku jest słaby. Obrywa też trochę Ec2 bo akurat ktoś potrzebuje na waciki. Uciekają kluczowe założenia nowej strategii. Do tego ostatni raport pokazał, że cały czas konsekwentnie rosną przychody. Wystarczy jedno dobre ESPI i wracamy na 12 zł. Ci którzy cierpliwe wyczekają podobnie jak na niższych poziomach zostaną wynagrodzeni. Ci którzy sprzedadzą będą sobie pluć w brodę a co niektórzy złośliwie hejtowac na forum. Taka specyfika naszej giełdy i naszych inwestorów.
  • Re: Najlepsza spółka na NC Autor: ~Qwerty [37.47.119.*]
    Nie od dzisiaj czytam Twoje wpisy, masz dużo racji w tym co piszesz. Ja co chwila dokupuje małe pakieciki, ale jestem spokojny o ta spółkę
  • Re: Najlepsza spółka na NC Autor: ~Gość [37.47.150.*]
    Gość o nicku "Masakra" to ostatnio hejter numer 1. Myślę, że mógł sprzedać akcje i teraz chce odkupić taniej o złotówkę. Można i tak - tylko co to mu da jak obroty są mega niskie.
    Akumulacja - słowo klucz. Nie widać jej? Oczywiście że nie widać bo będzie w subskrypcji prywatnej. Cena minimalna 8 zł.

A co jest zwykle po akumulacji? Czasem jednak trzeba dłużej poczekać jak to miało ostatnio miejsce przy 3 zł.
[x]
SEDIVIO 6,42% 9,95 2026-05-15 16:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.