• skup akcji Autor: ~Gdańszczanin [89.79.12.*]
    W kasie mają 2 mln złotych. Z tego do końca 2021r. za 1 milion mogą skupić swoje akcje. Zadałem około 2 tygodnie temu pewne pytania Prezesowi. Do dzisiaj brak odpowiedzi. Zawsze podkreśla że jeżeli inwestorzy mają pytania - chętnie odpowie. Myślę że ciągły spadek ceny akcji mówi sam za siebie.
  • Re: skup akcji Autor: ~ak [94.254.211.*]
    Chytrusy. No to trzeba im trochę sprzątnąć sprzed nosa.
  • Re: skup akcji Autor: ~Zyga [83.5.154.*]
    Chyba ktoś ze spółki czyta forum bo ruszyli ze skupem. Mam nadzieję że kurs ruszy w górę.
  • Re: skup akcji Autor: ~cecylka [87.205.254.*]
    Myślę, że jak zakończy się skup, akcje zostaną odblokowane i wtedy naprawdę ruszy ostro do góry, a to tylko niecały miesiąc:)
  • Re: skup akcji Autor: ~Enigma [31.182.237.*]
    co tu odblokowywać kurs jak wyniki bardzo słabe
  • Re: skup akcji Autor: ~gl [89.64.102.*]
    Ale perspektywy firmy dobre. Bezpodstawnie nie chcą skupić akcji za taką cenę.
  • Re: skup akcji Autor: ~Profesorek [79.184.236.*]
    Zauwazcie ze na GLC tez skupują i teraz z 4 zl namy jyz ponad 5 zl!!!!

A skupowali dlatego ze wuedzieli ze kupia 2 libie produkcyjbe za 4 mln €!

Skupuja bo wiedzą że zarobią i ze akcje będą kosztowac duzo więcej niż teraz!!!!

Priste logiczne! Taka jest moja opinia!!

P.S. nie ma w obiegu 100mln czy 500mln akcji a jedynie 11 mln ff.
  • Re: skup akcji Autor: ~Realista [5.173.12.*]
    Skup przebiega bardzo inteligentnie. Z prawej batoniki, aby zmęczony leszcz sypał do koszyczków po lewej. Widać transakcje chłodzące z wora do wora, aby też dzienny wolumen nie był zbyt wysoki. Jak już pozbierają zabawki wtedy być może zacznie się zabawa, a ponieważ raport był jaki był więc psychologicznie mają ułatwione zadanie. Ta firma dobrze rokuje i potrzeba dużej cierpliwości aby tutaj zarobić.Wszystko w swoim czasie, jednak to NC więc też trzeba to mieć na uwadze. Czas pokaże, kto zostanie wygranym.
  • Re: skup akcji Autor: ~Woj [37.47.15.*]
    Nie jest powiedziane że skup ma się obywać wyłącznie z rynku. Równie dobrze właściciel może spieniężyć z 1mln akcji poza obrotem giełdowym. Bo jak oni tak będą po 3500szt dziennie nabywać to im się zaraz rok skończy :)
  • Re: skup akcji Autor: ~ak [89.67.143.*]
    Więc wycofać proponuję zlecenia sprzedaży poniżej 0,80 i zobaczymy co zrobią.
  • Re: skup akcji Autor: ~kr [78.11.211.*]
    może tak być, że zrobią to poza giełdą. Wczorajsze info o nabyciu to tylko aby kurs nie spadał ale jak widać mało to dało
[x]
POLMAN 4,75% 0,42 2025-10-17 12:11:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.