Kolego ~greg napisz namiar do siebie to pogadamy prywatnie. Nie wiem e-mail, czy nr tel. jak chcesz. Wytłumaczę Ci kilka spraw. Tutaj nie wolno pewnych rzeczy pisać.
A tym zjazdem się nie przejmuj. Nie ma żadnego zjazdu. To tylko straszenie.
Powiem tylko tyle że wczorajszy obrót za cały dzień to tylko 5150zł. Od wczoraj od 15:10 do dzisiaj do 12:17 nie było żadnego ruchu. Wczoraj nikt nie oddał nawet 1 akcji na 0,47. Wczoraj nikt nie oddał nawet 1 akcji na 0,464. Dzisiaj nikt nie oddał ani 1 akcji na 0,464 do 12:17.
0,464 stało od wczoraj od 13:25 do dzisiaj do 12:17 i nikt nie oddał nawet 1 akcji
To raptem dziś o 12:17 zaczął ktoś niby oddawać po 0,451? TEGO NIKT NIE ODDAJE !!! Zastanów się przez moment.
Jak chcesz to więcej wytłumaczę na priv. NIE BÓJ NIC.
Nie mam wolnej kasy bo bym pakował do wora po 0,47 czy 0,48 jak leci. To mega promocja. Dziwię się że nie chcecie zbierać tak tanio. Jak podkładają do kupowania to brać i nie zastanawiać się bo to okazja.
Cena emisji to 0,54.
Jak zaczniecie podbierać to zaraz ruszy w górę bo tego nikt poniżej 0,50 nie chce sprzedawać. To ściema żeby odebrać od Was na stracie jeszcze niżej.
Zacznijcie kupować z prawej to zobaczycie że mam rację. Od razu będą usuwać zlecenia poniżej 0,54........................