to nie jest az takie trudne. wystarczy ze ci co chca sprzedac sa kumaci i dwa nie spieszy im sie z kasa. ustawiaja wszyscy na 1pln nawet ty tą swoja koncówkę akcji i komu zalezy to kupi
no ale nie kupi .... przeciez wiesz ze nie kupi. zreszta to jalowa dyskusja. Tak czy siak zaraz sie wywroci pekna stop lossy i poleci ponizej 0,25 na 100% czy od razu w okolice 0,15 nie wiem lepiej nie .... wole tak jak ostatnio kupic wiecej tuz przed zaplanowanym odbiciem .... ale spoko wystawiaj nawet po 15zl jak chcesz kompletnie mi to nie przeszkadza ;-)
no a co ma robic musi spadac .... konkretny przystanek i pierwsze niesmiale proby odkupienia tak kolo 0,20 mysle .... denko nie wyzej niz 0,15 a kto wie moze 0,10 :D Niech no tylko stop lossy popękają!
BTW co do ustawiania wysoko to ja sie zgadzam jak sie nakupie wszystko wystawiam z założenia w zakresie 1 - 1,50 a co mi tam :D
Dnia 2021-11-17 o godz. 12:05 ~pawel napisał(a): > wiesz ze nizej juz tez nie zejdzie. > w wolnym obrocie nie ma juz takich co chca sie pozbyc ze strata Zakład? :D Wrócę tu po kolejnym kółeczku.... :D
Dnia 2021-11-17 o godz. 19:14 ~pawel napisał(a): > bedziesz tucały czas ze swoimi kólkami > ale jakos nie poszalejesz > jak sie patrzy na obroty to d..nie urywa
Ja wiem .... ostatnie kółko na oko zatoczyło 500-600k akcji ... czy raczej zatacza bo przeciez to ze ja skonczylem to nie znaczy ze to koniec .... zreszta mni etez zostalo jeszcze niecale 3800 przy czym to taka resztka ze nic na sile.