Mieliscie racje nie udalosie zxakrecic tym razem takiego kółeczka jak latem .... udało się większe :D Mam nadzieje ze ci co kupilo po 0,35 grzecznie poustawiali stoploss bo chcialbym tym razem odkupic po 0,15 :D
Ja też chce dokupić po 15gr tylko ja nie robię kółeczek, zbieram na longa. A tak nawiasem mówiąc na jaką kwotę robisz te kółeczka. bo z tego co widzę to małe kwoty są.
Dnia 2021-11-16 o godz. 11:52 ~ZBYCH napisał(a): > Ja też chce dokupić po 15gr tylko ja nie robię kółeczek, zbieram na longa. > A tak nawiasem mówiąc na jaką kwotę robisz te kółeczka. bo z tego co widzę to małe kwoty są. No przeciez duzo utopic tutaj to strach. Wszyskeigo mialem ciut ponas 100tys sztuk zostalo mi niecale 3000 ale to nie ma znaczenia zalozylem ze 15 wciaz bedzie po 0,35 lub wyzej wiec w piatek zalezalo mi srednio, bylo wtedy upchnac za 0,34 ale teraz latwo gadac. :D
To dobrze że jesteś zadowolony tylko jeśli będzie prawdziwe wybicie na wyższe poziomy to zostaniesz z bez akcji które sprzedasz po 0,35 i wyżej już nie odkupisz, widziałem już takich na innych spółkach np. ostatnio na Bumechu przy 3zł.
Dnia 2021-11-16 o godz. 13:03 ~ZBYCH napisał(a): > To dobrze że jesteś zadowolony tylko jeśli będzie prawdziwe wybicie na wyższe poziomy to zostaniesz z bez akcji które sprzedasz po 0,35 i wyżej już nie odkupisz, widziałem już takich na innych spółkach np. ostatnio na Bumechu przy 3zł.
W sensie ze nie spadnie teraz na 0,15 i nie odkupie? No to nie odkupie .... bo to jedna firma krzak na gieldzie? Ale spokojna twoja rozczochrana .... odkupie. Po 0,08 tez bede tu kupowal ale to dopiero w przyszlym roku raczej. Wtedy beda takie kólka ze bede opychał po 0,20 ... no nie tylko ja przeciez. Oceniam ze w kolka lata przynajmnije 500tys sztuk tego badziewia.
Nie chodzi że nie odkupisz niżej ale że sprzedasz np. po 0,35 a to wyskoczy na 60gr i już tego nie odkupisz bo będzie dla Ciebie za drogie. I zostaniesz z ręką w nocniku.
Dnia 2021-11-16 o godz. 15:25 ~ZBYCH napisał(a): > Nie chodzi że nie odkupisz niżej ale że sprzedasz np. po 0,35 a to wyskoczy na 60gr i już tego nie odkupisz bo będzie dla Ciebie za drogie. I zostaniesz z ręką w nocniku.
Tak gdyby nie spadlo to juz bym nie odkupil, ale przeciez spadnie! :D Ja to wiem, Ty to wiesz, wszyscy to wiedza wiec nie rozumime o co c'mon ....
Dnia 2021-11-16 o godz. 16:16 bronek_ napisał(a): > Oczywiscie ze spadnie, to jest pewne. Mniej pewne jest czy po kazdym zjezdzie odbije o jakies sensowne chocby 50% ...
No risk no fun :D Ale pomysl o tych co to kupili i chca trzymać latami! :D