No za chwilę się przekonamy, czy trafiony scenariusz :)
Jak dla mnie, to ciężko tu mówić o jakiejś realizacji, bo z czego? Przecież do realizacji potrzeba wcześniej wzrostów, a tu się kisimy od jakiegoś czasu
Czyli tak jak pisałem - kisimy się dalej w miejscu. Tu po prostu trzeba czasu, muszą się wysypać zmęczeni tą stagnacją, większy kapitał musi zebrać akcje itd. wtedy wg mnie w górę. C/Z tu będzie przeciez jakaś kuriozalna, jeżeli kurs zostanie na tym poziomie
Wzrost będzie nagle i bez powodu. Tak, by był jak najmniejszym kosztem. Gdy już nikt nie będzie stał na S. Gdy już wszyscy dadzą sobie spokój. Wtedy pojawi się mocny ruch w górę, a resztę zrobi ulica, która się zleci i będzie kupować na wyścigi do 20pln. Wtedy duży upłynni część akcji na górce i zacznie się kolejne zbieranie, opadanie, stagnacja i rozgoryczenie. Kto brał w okolicy 10pln, bez trudu zgarnie 100%
Anarvin - zgadzam się w 100 %, ostatnimi czasu na wielu spółkach to obserwuje - ludzie czekają na wyniki, ESPI, no i pojawia się super info albo wyniki, a kurs nic, albo minimalnie do góry. A po kilku tygodniach nagle wystrzał o kilka % i tak dzień po dniu
Nie będzie niesłychanych rajdów. Logistyka coraz bardziej w cenie. Wyniki są kosmiczne i nawet jeśli 4Q będzie nieco słabszy to i tak jest kosmos. Perspektywy natomiast i wycena bardzo zachęcające.