Źle to moze jest z punktu widzenia kogoś ktos kupił za 30zł, liczył na pobicie wyników GSS i nie sprzedał akcji. Ale w odniesieniu do obecnych poziomów cenowych jest duzo lepiej niż mogło się na początku wydawać. Sprzedaż podobna do Succubusa na tym samym etapie, peak nawet lepszy po 11 dniach niż Succubusa 469 vs 428 (ten peak Succubusa był na dodatek w sobotę 16.10). Jeżeli w trendzie nic się nie zmieni, to nie mam nic przeciw aby spadało dalej. Obecnie mam średną ok 11,55 ale w miarę jak będę organizował dodatkowy cash to chętnie kupię jeszcze wiecej i dużo taniej.
Ale gdyby ktoś na siłę chciał to zbijać dalej to śmialo. :))) Taki kurs długo sie nie utrzyma, o ile sprzedaż gwałtownie nie siądzie ( a nie sądzę) Jeśli za jakiś tydzień zatrtzyma się na 300-500 miejscu GTS jak Succubus obecnie, to wg moich obliczęń już ok. polowy grudnia może być info o zwrocie kosztów. A jakby było lepiej z GTS to już w ogóle będzie gitara.
...i za którymś razem zrozumiesz, że pisałem o analogicznym okresie dla Succubusa (czyli ten sam dzień po premierze, miesiąc temu, a nie dzisiaj ) to daj znać - pogratuluję ci..
Z łapaniem spadających noży tak już jest, że nigdy nie wiadomo czy to już dno, czy można jeszcze niżej udeptać. Niby wszyscy wiedzą, że nawet przy obecnie podłym sentymencie dla gamingu, oceniając pierwsze dni po premierze PS oraz plan wydawniczy i kapitalizację BKD to neutralna wydaje się być wycena w okolicach 15-20, ale każdy próbuje wyrwać jak najtaniej. Ja spodziewałem się, że ESPI o osiągnięciu poziomu sprzedaży zapewniającego osiągnięcie zwrotu 50% budżetu będzie punktem przełomowym i miejscem na odbicie, dlatego dzisiejsze zlecenia weszły mi co prawda poniżej otwarcia, ale i tak zdecydowanie przepłaciłem na dzisiejszych przecenach. Ze średnią 11,175 i tak nie ma co narzekać i jak coś jestem w gotowości, aby dalej uśredniać w dół, chociaż kapitału coraz mniej :) Nie zazdroszczę kupującym za 30, bo dłuuuugo będzie trzeba czekać, aby odrobić taką stratę, o ile kiedykolwiek się to uda. Kolejny raz życie pokazuje, że z kupowaniem plotek trzeba uważać i teraz kiedy mają fakty emocje i tak biorą górę. Wzrosty, spadki, trend boczny - dla mnie każdy scenariusz jest dobry byle tylko gra się dalej dość dobrze sprzedawała, a prace nad SG i AGF przebiegały zgodnie z planem.