A moderator nie wiedzieć czemu czyści wątki bez wulgaryzmów, które wspominają o tym fakcie. Najpierw ewakuował się Pantoła teraz Pani prezes (noemen omen jedyny czlonek zarządu Spółki). Zostali rozgoryczeni akcjonariusze ze swoimi stratami (bo umówmy się tu zarobionych raczej nie ma)... Ja na swoje szczęście ewakuowałem się w okolicach 4 zł z w miare niewielką stratą, a tym którzy zostali na pokładzie szczerze współczuję. Może ktoś pociągnie te projekty w toku i jakoś wyprowadzi Spółke na prostą. Pani Aleksandra niestety nie udźwignęła tematu. jest jeszcze PLW który mam nadzieję nie da Wam zginąć. Pozdrawiam i powodzenia.
Ciekawe kiedy i do które przejmuje obowiązki Prezesa Zarządu… czy Pani Prezes zostaje w spółce? Myśle, ze jednak kolejne produkcje będą bardziej udane, a Ona je pewnie nadzorowała…
Kapitalizacja(6 mln. zł) szoruje po dnie gamedev., są tylko 3 firmy z mniejszą na WIG/NC!!! Nawet NEURONE ma wyższą, a ta spolka to totalny śmieć, który nic nigdy nie wydał.DEG to przeciez spółka, która ma wsparcie PLAYWAY. Sądzę, że jest spora szansa na solidne wzrosty w 2022 r. Wystarczy aby CZernobyl1986 miał peak w granicach 200-500 graczy i kap. zwiekszy się 2X-3X. Pewnie już pod premierę będą wzrosty, jesli liczba followers będzie rosła. W produkcji jest jeszcze przeciez MED. MACH. BUILDER, ktory tez na razie prezentuje się nieźle.
Kostowski mowi, że Spółki nie zostawi. Mają już (chyba) nowego prezesea i wprowadzają go i nowy zespół (ze szkóki PLW) do spółki. Ma być też wsparcie finansowe na projekty już w toku i na nowe (finansowanie z 50% prawem zysku dla PLW z opcją wykupu tego prawa przez DET po kosztach poniesionych przez PLW np. w formie emisji). Cóż wygląda na nowe otwarcie, ale jak będzie jak zwykle pokaże czas. Jest tanio, ale to nie znaczy że nie może być taniej...
Do końca roku zagrożenie spadkami przez optymalizujących, ja juz nieco wczesniej sprzedalem to co kupilem powyżej 10.;-) Pod koniec grudnia mam zamiar odkupic. Fajna cena się zrobiła, w styczniu oby cos przedstawili z CZ1986 i będzie OK. W styczniu.21 po infie o premierze NEMEZIS w 1Q21 odrazu poszło +45 %. Przy takiej płynności to żaden problem.