Dnia 2021-11-15 o godz. 15:47 ~black944 napisał(a): > wierzyło w taki obrót sprawy, a jednak . . . > > ps. > tyle nieładnych słów było napisane w moim kierunku przez reala i kilku innych > i o dziwo jakoś bardzo cicho dzisiaj są . . . > > Mam nadzieję, że przemyślą swoją wcześniejszą agresję i wyciągną wnioski . . . >
Real dał sobie czas: 20 lat :)) więc do tam dla niego jakiś kwartał...
Dnia 2021-11-15 o godz. 15:57 realista7201 napisał(a): > ty misiu jakis malo kumaty jestes. Pisalem ci ze bede dokupowa i to wlasnie robie :) >
Może i mało kumaty ale publicznie Twoje akcje(teoria) sprzedałem po 19,30 a to 3 zł wyżej a swoje jeszcze wyżej i będę Cię bronił przed stratą(kupowałeś po 9zł) i trochę przed samym sobą :))))) W lipcu CI pisałem że będzie próba wyzerowania Reala.
Dnia 2021-11-15 o godz. 16:18 ~black944 napisał(a): > Dnia 2021-11-15 o godz. 16:13 ~Qgen napisał(a): > > > Widzisz misiu :))) Troll nie taki zły... > > > =================== > > i gdyby tylko, nas częściej słuchali . . . > Ja symbolicznie i w przenośni napisałem: ta lekcja będzie bezcenna dla wielu. Blacku kto nie słucha ten czuje, ich decyzje
Dnia 2021-11-15 o godz. 16:10 ~dzban napisał(a): > tak tak , dokupowal haha i nadal srednia 9 zl ? lepiej napisz ze usredniasz by zniwelowac straty . milego dnia wszystkim . > =================================