• Jest źle Autor: ~Masakra [37.225.50.*]
    Na kursie 7 z przodu.
    Może gość vel yeti napisze coś merytorycznego w temacie?
    Czekam i pewnie nie tylko ja, biorąc pod uwagę weekendową aktywność tego "beziteresownego forumowicza ".
  • Re: Jest dobrze Autor: aczuk [178.212.44.*]
    Będzie lepiej.

:)
  • Re: Jest źle Autor: ~Jarko [37.47.252.*]
    Z takim obrotem to faktycznie stała się tragedia... naganiaj dalej
  • Re: Jest źle Autor: ~Masakra [37.225.50.*]
    A co dobrze jest Jarko.
    Kurs rośnie po dobrym raporcie, popyt przewyższa podaż, nie ma sypania na lewą stronę.
    Czy ja w weekend, w przeciwieństwie do ciebie i wielonikowca gość vel yeti, pisałem o kursie Spółki.
    Wróć do weekendowych wpisów i porównaj je.
    A jak naganianiem nazywasz ocenę rzeczywistości i to mocno czerwonej, to gratuluję dobrego samopoczucia.
    Ale jak widać pi kursie to twoje dobre samopoczucie nie przeniosło się na realnie, chłodno oceniających forumowiczów i akcjonariuszy

To kto jest naganiaczem Jarko?
  • Re: Jest źle Autor: aczuk [178.212.44.*]
    Czemu od razu w takie defetyczne tony? Masakra.

To jest NC, tutaj zmienność wpisana jest w instrukcję gry.
    Nie potrzeba być prorokiem, z resztą napisano to tu już wiele razy, że będzie bujało.
    Straciłeś wiarę w spółkę? Wielu innych chętnie odkupi te udziały po 8 zł. Zgaduję, że i tak wyszedłeś na swoje.

W każdym razie ja zostaję.
  • Re: Jest źle Autor: ~leszcz [31.0.68.*]
    Brak słów. Cały czas to samo. Nikt nie jest w stanie zrozumieć, że na rynku nic nie rośnie wiecznie. Muszą być korekty, aby częściowo wymienił się akcjonariat i ponownie ruszyć na północ. Na tej spółce wygląda to wręcz podrecznikowo. Silne wybicia, lekka korekta, konsolidacja i ponowny wystrzał po ESPI. Wzrosty na ogromnym obrocie, spadki na mizernym, głównie wywoływane przez dziury w karnecie. Na spółce wiele będzie się działo, popyt widać aż nadto. Jak ktoś nie chce to po co się tu kisić. Można szukać szczęścia na innych wynalazkach spekuły. Tam to dopiero jest zabawa. Jestem tutaj od 50groszy i jeszcze długo zostanę.
  • Re: Jest znakomicie Autor: aczuk [178.212.44.*]
    Właśnie tak myślę.
  • Re: Jest znakomicie Autor: ~SteveWonder [37.248.171.*]
    Było silne wybicie bo musieli zebrać min 1/3 akcji na walne żeby przegłosować podwyższenie kapitału.
[x]
SEDIVIO 5,60% 5,66 2025-09-25 16:17:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.