• Columbus Elite? Autor: ~Ppp [185.135.2.*]
    Jak sądzicie, teraz to całkiem prawdopodobne, Orphinic zrezygnował z połączenia, czyżby Elite wkroczył w ich miejsce. Chcieli wejść na rynek, myślę, że to ukartowali, pewno niedługo się o tym dowiemy, dla kogo była ta pożyczka 3,3 mln.
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~Ppp [185.135.2.*]
    Teraz to szybko poleci, niewierzę , by January nie skorzystał z okazji, mają tutaj 80% akcji, nawet nie muszą robić emisji ,by Columbus elite wszedł poprzez Advertigo. Myślę, że akcjonariusze Advertigo będą zadowoleni z takiego połączenia. Nie dziwi Was, że insiderzy wiedząc że będzie klapa z Orphinic nie sprzedali ani jednej akcji i jeszcze ta tajemnicza pożyczka.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Columbus-Elite-chce-poczekac-z-wejsciem-na-GPW-na-gielde-wejdzie-Saule-Technologies-8095569.html
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~LOP [77.253.5.*]
    Ciekawa koncepcja ...???
    Może to lepiej że zrezygnowali - sam rynek bez entuzjazmu przyjął ORPHINIC , atak naprawdę od ogłoszenia nazwy zaczeły się spadki ...
    Teraz będzie nowe lepsze rozdanie - może DRONY - Prometheus !!!
    JR HOLDING objęła akcje w projektancie i producencie bezzałogowych statków powietrznych, spółce Prometheus SA.
    https://evertiq.pl/news/28137

• Re: Columbus Elite? Autor: ~Opat [37.30.48.*]
    Tych firm jest dużo.od firmy produkującej magazyny energii po inne i których nawet nie wiemy.vTaj samo było tutaj. Miało być Saule wsadzili jakiś orphinic. Znowu zaczyna się spekuła i zawieszanie po bajki o złotych górach.sam straciłem na advertigo i się już dawno wycofałem. Teraz jak spadnie będzie można zrobić zakup po wielkiej promocji.
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~Wasyl [89.204.153.*]
    I straciłem i zarobiłem na Advertigo. Bilans jest dodani, pomimo że był okres sporych strat. Mimo wszystko nadal jest ponad 500 złotych na plusie ale drugi raz już się nie dam zrobić na szaro!
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~Opat [37.30.32.*]
    Moim zadaniem wywalanie papiera przez akcjonariuszy będzie świadczyć o ich słabościach. Pewnie za advertigo coś wsadzą i nikt nie straci a nawet i może zarobi w zależności co włożą. Życzę powodzenia, ja nie mam papiera, ale jakby spadł to chętnie się zapakuję.
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~ASD [159.255.190.*]
    A ja po dzisiejszym wywalam akcje i na jakiś czas kończę ze spółkami Januarego.
    Ogarną się to może wrócę.
    Może i faktycznie to Prometeus, JR Holding objął udziały 29 września, i to właśnie w raporcie za 3 kwartał Adwertigo brakuje 3,3 mln gotówki, którą przeznaczono na inwestycje.
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~Wolf [109.233.92.*]
    Nie ma kasy, nie ma połączenia, wydrylowali temat jak wiśnie na kompot a najgorsze że reputacja przepalona, wszyscy się wycofują ze współpracy a kurs ich spółek leci na łeb na szyję.
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~DIFIHUHO [87.207.113.*]
    Ja ustawiam koszyk ponizej 40 gr i czekam na sypanie.Cieszę się ze to nie doszlo do skutku-temat byl sliski jak Airway czekam na nowy pomysl i wywindowanie kursu na 1,5
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~aw [89.64.57.*]
    radzę nie spieszyć się z kupnem ave do czasu aż będzie zwrócona pożyczka.
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~Difihuho [37.30.36.*]
    Pozwolisz ze zrobię to po swojemu.Akcji na rynku nie jest za wiele a ja chce ich dużo skupic
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~Wróżkazebuszka [94.254.238.*]
    To bierz jutro pod korek, tylko ciekawe czy wystarczy tobie monety, bo dzisiaj każdy mocny w gębie a jutro pochowają się w nory.
    Czy ty nie widzisz co się dzieje na rynku i spółkach całej tej ekipy ? Czy szukasz teraz jeleni, żeby odebrali ten zacny towarek.
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~Difihuho [37.30.36.*]
    Człowieku akcie po 40 gr to można tutaj kilkaset tysięcy kupić.
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~Rek [83.23.198.*]
    nie podpowiadaj trolom
    jeszcze bedą sypać tym po 20gr
    15% FF to maja akcji na prawie 2 miliony, a tu obroty kilka tysiecy, jak sie zacznie wodospad to...
    Dzisiaj raport jr holding i columbusa może się czegoś ciekawego dowiemy, na co pożyczyli te 3,3 mln.
  • Re: Columbus Elite? Autor: ~Rek [83.23.66.*]
    tak dowiedzielismy sie ze columbus ma straty, buhahahhah, dalej wali sie imperium stycznia, zaraz sam bedzie musial pchac papier ktory tanio kupil, to dopiero bedzie armagedon
[x]
ADVERTIGO -3,25% 0,24 2025-10-14 15:17:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.