Kubek zakład ! Tylko znając życie znowu znikniesz, jak po tym tekście co nas miałeś kontrować niemiłosiernie po przerwie xD. Ale załóżmy się o że jak przegrasz to przez tydzień będziesz mnie przepraszać na forum ok ? Wszystkie inne zakłady ' w realu' nie mają sensu bo jesteś człowiekiem bez twarzy
Nie No właśnie mają sens w realu tylko i wyłącznie. Ja ci mogę podać mój prywatny nr telefonu. Tu na forum beż problemu. Wyślij mi adres. Jeśli przegram to masz łyszke. Jeśli Ja wygram to co proponujesz? Kubek człowiek beż twarzy. Dobre. I o jakim ty zniknięciu piszesz jak ja kupiłem pierwsze akcje inno w 2016 roku, to wy się tu pojawiliście jakoś pośrodku pandemi by psioczyć na spółkę a tu proszę wyniki fenomalne a Wy dalej ujadacie na forum jak by to coś miało zmienić..Co z tym zakładem bo widzę że wymiękasz Luke!
Kubek zakład stoi. Dam ci łyszke w realu jak wygrasz, termin spotkania i miejsce ty wybierasz. Ja natomiast jak wygram, powtarzam, przez tydzień będziesz mnie przepraszać tutaj na forum - codziennie 5 postów co 2h o temacie 'Luke jest wielki'
P.s. jestem pewien że znikniesz z forum.
Jesli przegram to ok, ustalmy jeszcze co znaczy rakieta z początku twojego postu, bo wg Cb to moze byc 30 lub 40 procent a ja takich wzrostow w poniedziałek nie przewiduje. Jak przegram to nie mogę co 2h wrzucać posta bo pracuje ale 2 lub 3 razy dziennie tak. P.S. Powtarzam Ci to Wy się pojawiliście tu na forum ja tu jestem nie przerwanie od 2016 roku i miałem na Inno stratę nawet po 70 procent bo pierwsze akcje zbierałem po 6 złotych, później była kicha wiele lat i nadeszła pandemia. Resztę historii znasz. A WY się pojawiliście długo później, także nie pisz mi że zniknę bp ja tu będę jeszcze wiele wiele lat...
Proste że rakieta to minimum 30% z jakiego świata ty chłopcze pochodzisz. Co do pisania od kiedy jesteś to mało kogo to interesuje i takie pierdoły to sobie każdy może napisać. To zakładasz się czy jednak się boisz ?
Ja Ci to moge udowodnic chlopcze od kiedy Tu jestem bez problemu. Teraz to proste rakieta 30 procent, szkoda ze odrazu nie napisałeś o takiej liczbie tylko wtedy kiedy ja zaproponowałem definicje rakiety. W takim razie sie nie załozymy bo ja uważam ze będą wzrosty rzędu 10 do 20 procent a to juz nie podlega pod twoją definicje rakiety. No ale cóż pozostaje mi tylko sie cieszyc ze jutro skarbonka napęcznieje o kilka dobrych patoli. A Ty Luke jak tam zarobisz cos na akcjach Inno jutro czy tylko bedziesz ujadał jak reszta troli że spółka i prezes sa beee. P.S. i od kiedy rakieta to minimum 30 procent bo Ty sobie tak wymyśliłeś chłopcze na poczekaniu!