Ja zawsze wygrywam ,a moją mocna strona jest czas i cierpliwośc.Przykład GNB też wszyscy krzyczeli bankryt ,a ja skup 0,17.0,18 do bółu i teraz jest problem-podatek.
Tylko że na gnb było w miarę jasne że sytuacja się poprawia a cena jest niska. Co wg ciebie tutaj może się stać żeby kurs wystrzelił? Nie atakuj mnie, normalnie się pytam
Tak cena będzie dalej lecieć to wreszcie ktoś kto będzie chciał wejść na giełdę, kupi akcje Satisa i nie będzie musiał otwierać dla siebie nowej spółki, wsadzi swoją działalność w Satisa. Ograniczy biurokrację do minimum, związaną z tworzeniem spółki akcyjnej
Ja inwestuje tutaj na przyszłośc ,rok ,dwa moge czekac i dlatego cały czas skupuje.Ta spółka to taki sezam otwierający sie co jakiś czas.Zaraz wpadna na nastepny genialny pomysł że budują,albo produkują albo się z kims łącza ,wazne zeby bylo glosno.Wtedy kurs znowu wywala do niebotycznej wartości,Wtedy wszystko oddam z 200% zysku.Wiem że teraz mnie zakrzyczą ,ale cóż chciales wiedziec więc odpowiadam.
Nie zazdraszczam ja wyskoczyłem przy 1.3 ze stratą 25%
To teraz niezle bym kwiczał
A Ty jak tak wszystko skupujesz jak leci to już chyba masz pakiet większościowy ...
88 500 (500) 0,90 80 100,00 PLN od: 45 dni 06.10.21 Cena kupna 1,079 Wartość kupna 96 027,45 I czym ja się mam martwić i jaki ty dramat tu widzisz dzieciaku? Jedna dobra informacja i wychodzę na plus,a ty swoich 25% juznie odrobisz.Pisałem ja mam czas.
uśredniaj dalej :-) ciekawe ile tak naprawde jest juz w plecy na satisie, zważywszy że łykasz od 1,90 zł ;-0 !!!!!!!!!!! buhahhahahahaaahahhahahahaha wyślij wyciąg z rachunku! a najlepiej daj hasło to sami sprawdzimy, bo jakoś ci nie wierzę;-)
No to teraz panowie i panie proszę sie pochwalić waszymi osiągnięciami-ilu wisi od 3 zł pewnie wszyscy co teraz na mnie jadą-No cóż frustraci i bankruci byle tylko dowalić komuś ,a groszem nie śmierdzą.
Tak tak sprzedales a codziennie tam glupoty wypisujesz jedno jest pewne jada cie bez mydla na kazdej spolce a ty udajesz krezusa gieldowego bo to ze kazdy sie z ciebie smieje to wszyscy juz widza i wiedza
A ja nic o dramacie nie pisałem
Ja juz swoje 25% odrobiłem
Pozatym to zadna chanba stracić
Chyba to giełda wiec trzeba się liczyć ze stratą
Ale widze że tu same szpece są i nikt nie traci
Życzę Ci tego zysku
Cierpliwość popłaca mam w portfelu akcje od 2 lat i nie sprzedaje
I daruj se tego dzieciaka wiecej kultury by sie przydalo na tym forum