Jeśli będzie mniej niż 383 to może być spory dramat w czwartek. 383 miał Cooking Sim VR, który jest prostym portem za paręset tysięcy złotych. Niech mi ktoś przypomni jaki jest budżet WH? Jeszcze jedna kwestia Carbon nie zarobił wiecej niż 1milion złotych przez te wszystkie lata. Odejmując zapasy, emisje, sprzedaże udziałów, dotacje to na samych produktach zarobili jakieś grosze. Wszystko jest w raportach. Jak ktoś pisze,że na Wizardach "zarobili miliony" to znaczy,że tych raportów nie czytał.
Ini Ty jesteś glupi czy jak? Ludzie widać w przeciwieństwie do Ciebie raporty czytać potrafią skoro nie jesteś w stanie przeczytać sekcji przychody. A może umiesz liczyć tylko do 10?
Pomijając Twój brak kultury.... zobacz może dane związane z przepływami z działalności operacyjnej tej "zarabiającej " spółki. https://www.biznesradar.pl/raporty-finansowe-przeplywy-pieniezne/CRB
To w końcu przepływy czy zarobki? Mógłbyś się zdecydować? Rozumiem ze sprzedaż 250k egzemplarzy poszlo po max 3,99 skoro spolka nie zarobiła nawet miliona?
Ja rozumiem, Ty się nie znasz i tyle. Nie wiem czy chcesz kupić taniej czy jesteś trollem czy po prostu takie masz zadanie od swoich mocodawców ale myślę że Twoje marne wypociny nie mają sensu. Idź gdzie indziej albo kup jutro akcje i daj sobie spokój z wpisami