W dniu dzisiejszym z kursem mogą dziać się różne rzeczy. W przyszłości jest współpraca z WAT i może się rozwinąć perymetryka tak szybko jak concertina.
Ciekawe od kogo kupują systemy monitoringu na wschodnią granicę...
Wasko dla frontex już miała w1019r umowy! Za tydzień wyniki - może ostatnie dni na realizację strat!
Dnia 2021-08-24 o godz. 16:20 ~Świst napisał(a): (na wątku Pozbud po 4,74) > Najpierw przewiduję zrzut z wysokim obrotem, a po odkryciu dna zacznie się ponownie zbierać na roczne szczyty
Brawo, miałeś rację po raz pierwszy, ciekawe czy druga część zdania się zmaterializuje i kiedy
szału zakupów nie było ... ... wyniki są ... i są całkiem niezłe, bo zysk w porównaniu z poprzednim rokiem za 3 kwartały wzrósł kilkukrotnie - wiem wiem punkt odniesienie niski ;) ... ale ciekawe co teraz z kursem się wydarzy od poniedziałku ?
Dnia 2021-11-19 o godz. 17:58 ~Kris napisał(a): > -3 miliony w tym kwartale. Lecicie na 1.20
ale bzdury Kris wypisujesz! w raportach masz wyniki narastająco w 1 półroczu wyniki jednostkowe Wasko przychody ok 122 mln zł zysk netto 9,8mln zł po 3 kwartałach wynik jednostkowy Wasko przychody 210 mln zł zysk netto 12,7 mln zł
Sorry masz rację. Nie spojrzałem że to dla Grupy kapitałowej te 5 zysku. Czyli jest dobrze 12 milionów po 3 kwartałach. Nie pamiętam kiedy było tyle na +.
Wydaje mi się, że nawet ten co handlował w zeszłym tygodniu nie spodziewał się takich wyników. A teraz nadchodzi czas spekulacji, jaki będzie wynik za 4Q: 5, 7 a może ponad 10 mln PLN?