Spółka wykręca rekordowy rok a ty piszesz nuda, bez czwartego kwartału jest tak dobrze. Nie wiem na co ty liczysz. Ciężko wytypować spółki, które nieustannie będą robić niezwykłe zyski. Związku z czym jak spółka działa dobrze i jak się rozwija nawet powoli to i tak to robi świetną robotę na portfelu nie ma co być zbyt chciwym. Zaraz będzie typowanie dywidendy i już nie mogę się doczekać czwartego kwartału.
no właśnie z przekorą piszę do Ciebie bo Ty piszesz, że raport jak raport. a dane są great! tym bardziej że z każdym rokiem będzie dużo trudniej utrzymać dynamikę bo łatwiej podwoić 500tyś niż 5mln a te łatwiej niż 50 mln.
gdyby się udało firmie utrzymywać taką dynamikę przez parę ładnych lat to będzie widoczny świetny efekt kuli śnieżnej.
Pewnie niektórzy oczekują tutaj bańki jak na crypto, bo stały równomierny wzrost jest w dzisiejszych czasach nudny. brakuje adrenaliny, najlepiej jakby się wyniki zwiększyły 10x to wtedy ulica byłaby zadowolona...
A daj spokój z tymi krypto, złoto debi*i i tyle. Już giełda jest ryzykowna a kupowanie niczego za prawdziwe pieniądze. Twórca bitcoina pewnie do dziś się z tego śmieje. Zrobić zmyśloną walutę, zrobić odpowiedni marketing i sprzedać to w ilości 21 000 000 sztuk. Geniusz w czystej postaci.
Z założenia od x lat 4 kwartał wypada najlepiej jeśli tylko udało by się powtórzyć zyski z 4 kwartału 2020 roku to będzie mega w skali roku.J wzrost proporcjonalny
co do wyników Microsoftu .J mam jeszcze
jedna dobra wiadomość.
https://biznes.pap.pl/pl/news/all/info/3186743,rynek-globalconnect-moze-ruszyc-na-przelomie-2021-22---czlonek-zarzadu-gpw
@dywidenda - zysk za 2020 już zostały określone mniej więcej w wakacje 2020 tylko trzeba umieć czytać między wierszami.dywidenda będzie tylko tego pochodną jeżeli będzie wypłacona bo może zostać przesunięta na k.zapasowy lub zainwestowana w przejęcie jakiegoś podmiotu.
Jeżeli wypłacą to obstawiam 10gr+
@draxar - musiałem ci pierwszy raz dać zielonä łapkę :) - coś zakumałeś odnośnie crypto. kiedyś nastąpi ten dzień kiedy nikt nie kupi już crypto drożej. w 2000r było to samo i potem 98% firm padło bo nie zarabiało.
Użyteczność Bicka zweryfikowano w Salwadorze przez BezPlanu na Youtubie - zobaczcie jak płacił za towary: