Raport sierpniowy trochę zawiódł, większość liczyła na znaczną poprawę odkąd mamy nowych właścicieli. Od cyferek jakie pokażą w poniedziałek zależy czy trend wzrostowy się utrzyma. Promocja w Biedronce będzie dopiero w raporcie rocznym.
Dnia 2021-11-11 o godz. 17:16 ~Greniuch napisał(a): > Dobry raport, kiepskie puwo.
serio kiepskie ??? ostatnio dla porównania próbuję piwa z różnych regionalnych browarów i Czarnków wypada w mojej ocenie jako jeden z lepszych. Może jest to autosugestia, ale proponuję zrobić taki eksperyment to się sam przekonasz o czym mówię.
ooo, to tego nie wiedziałem. Do tej pory wypiłem ok. 30 butelek piwa: Gniewosza, Izraelskie, Noteckie i były pyszne, jedynie Konstancin mi nie smakowało, ale tylko dlatego, że z założenia nie lubię piwa pszenicznego.
Dnia 2021-11-12 o godz. 09:41 ~R8 napisał(a): > ooo, to tego nie wiedziałem. Do tej pory wypiłem ok. 30 butelek piwa: Gniewosza, Izraelskie, Noteckie i były pyszne, jedynie Konstancin mi nie smakowało, ale tylko dlatego, że z założenia nie lubię piwa pszenicznego.
No i tu kwestia gustu. Mi np. Noteckie bardzo podchodzi i Warszawiak.
no to zajefajnie netto w ciaglej ma w takim razie ja w lublinie to himera, raz jest raz nie. posmakował mi gniewosz korzenny i z miodem i raz jest raz nie w kauflandzie. w biedrze za to schodzi powoli po kilka szt
dwoch wielo wykupilo, splacilo dlugi i chce to rozwinac ma powiazania z orlen z reklama i z chinami ale jako rodacy ma checi i kase zeby to postawic na nogi wlozyli kase i maja plan i dzialaja i tyle