Serce roście patrząc na te espi. Staram się trzymać oczekiwania nisko, ale cały czas trzymam kciuki za tę spółkę, naprawdę podoba mi się jak działają. Fajnie jakbyśmy wyszli z tego boczniaka w końcu. Myślę, że sporo się będzie działo w Q1 (kontrakty Panattoni) i później po raporcie rocznym.
BTW, Samsung, czy to Ty z Pozbuda? :-) Jakoś tak skojarzyłem nick.
W międzyczasie kolejne infa: - informacja o sprzedanych lokalach w 2021 (powyżej celu sprzedażowego spółki, który to cel był już i tak zwiększony w trakcie roku) - 2 aneksy do umów zwiększające wartość prac z dotychczasowymi kontrahentami
Sporo się dzieje na froncie budowlanym. Czekamy na odzwierciedlenie tego w kursie!
Jestem również ciekawy jakie wyniki będzie miał Dekpol Steel - wg ostatnich informacji procesy produkcyjne zostały usprawnione + możliwości produkcyjne wydaje się, że zostały zwiększone po akwizycji Inteku
Czekamy na dobre wyniki. spółka bardziej elastyczna niz wielkie molochy np łatwiej poradzić sobie z brakiem pracowników itd. po wynikach będzie jazda. Na Ukrainie już wznawiają produkcję materiałów większość będzie szło do pl bo bezpieczniej.