• Zygadło .czy Ciszewski w marcu 2020... obiecał ci resplit w roku 2022? Autor: ~Bankomat1998 [188.147.99.*]
    plan był prosty pompujemy pod Ghostrunnera wydmuszkę i drukujemy kwita nowego dla "zaanazowanych w proceder"
    pump@down jest karane. KNF chyba nie popadła do konca w skleroztyzm?
  • Re: Zygadło .czy Ciszewski w marcu 2020... obiecał ci resplit w roku 202 Autor: ~SZpachla [46.204.22.*]
    Proszę o link do artykułu/filmu gdzie mowa jest o resplicie..... ?
  • Re: Zygadło .czy Ciszewski w marcu 2020... obiecał ci resplit w roku 202 Autor: ~Zorro [217.96.42.*]
    Komuś się pomieszało. To było zanim January zmienił decyzję, jak jeszcze się chcieli łączyć z Synergą. Na Synerdze był za tani papier i chcieli robić resplita
  • Re: Zygadło .czy Ciszewski w marcu 2020... obiecał ci resplit w roku 202 Autor: ~SZpachla [46.204.22.*]
    Tak też myślałem i pamiętałem..... dlatego proszę nie piszcie bzdur i głupot jak większość znawców na tym forum bo właśnie dzięki waszej wiedzy o spółce kurs jest gdzie jest.
    Tak wiem teraz mnóstwo głosów się odezwie że to nie ja itd ale prawda taka że nikt się z was nie przyzna że kupował za 30 zł i sprzedawał w panice ratując część kapitału A teraz płacze wylewa
    Taka to kolej rzeczy na gpw że jeden traci żeby inny mógł zyskać
    Z reguły najgłośniejsi i niecierpliwi stanowią właśnie tą grupę dawców kapitału
    PS jest bardzo fajny film na yt z konferencji AIG warto obejrzeć bo z tego co widziałem nie zbyt dużo wyświetleń ma więc o jakim tu pojęciu akcjonariuszy mówić
    Po drugie odpowiedzcie sobie na pytanie ile lat ma spółka ile czasu jest na giełdzie i jakie mają plany.... kumaci wiedzą o czym mówię
    Zobaczycie za 5 lat w jakim miejscu będzie AIG i rozliczycie wtedy słowa prezesa Żygadło
    AMEN
  • Re: Zygadło .czy Ciszewski w marcu 2020... obiecał ci resplit w roku 202 Autor: ~Sergio [89.64.42.*]
    dokładnie tak a jak widze jak pieprzą od rzeczy " oszusty" " nigdy nie bedzie lepiej, jutro wodospad " a przy okazji pytają na forum " cos ciekawego na konferencji bylo z zygadło?" tacy poinformowani i leniwi ze czerpią wiedze z forum i wrzeszczą jako eksperty zeby uciekac jprdl mi ręce opadają.
    polecam sprzedac te pare akcji i przepić wiekszy bedzie pozytek z takich "ekspertów" niż biadolenie co 2 dzień a pozniej sie dziwią ze spada i wtedy rany moje pioniondze haha
    spolka młoda i z perspektywami a jak komus źle-- sprzedac!!
  • Re: Zygadło .czy Ciszewski w marcu 2020... obiecał ci resplit w roku 202 Autor: ~Waldek123 [83.5.236.*]
    Panie Mądry co myślisz o początkowej wycenie AIG na kwotę 300 mln zł?
  • Re: Zygadło .czy Ciszewski w marcu 2020... obiecał ci resplit w roku 202 Autor: ~SZpachla [46.204.0.*]
    Nic nie myślę.... Ja nie mam uprawnień żeby wyceniać spółki
    Ale co do myślenia..... skoro tak "wam" tą wycena nie pasowała i była podejrzana to po ch...a inwestowaliście tutaj
    Jakoś jak rosło to nikt nie płakał że rośnie i wycena kosmiczna tylko wzajemne klepanie po plecach było jakie to świetne wilki z Wall street jesteście..... na tym zakończę temat
  • Re: Zygadło .czy Ciszewski w marcu 2020... obiecał ci resplit w roku 202 Autor: ~Longeterm [217.96.42.*]
    Spółka w tym roku będzie miała jakieś 60mln przychodu... serio te 300mln brzmią nieprawdopodobnie? :D

Zapoznaj się z dokumentacją od biegłych. Tam jest wycena na 2mld do końca 2025 bodajże zdyskontowane wstecz do 300mln na otwarcie. Jak na razie jest duża szansa, że za dwa lata ta spółka faktycznie będzie dużo warta (nawet jak nie 2mld to 1mld spokojnie jest w zasięgu). A jak tak będzie to jak się Ci wszyscy „inwestorzy" zachowają? Ci co teraz o prokuratorze mówią?

Z płaczem poczekajmy na zakończenie sezonu rozliczania strat. Bo to spółka z małą płynnością - szybko spada i szybko idzie w górę
[x]
AIGAMES 0,00% 0,98 2025-09-26 14:46:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.