• co się dzieje Autor: ~ted [77.65.81.*]
    I pomyśleć, że na tym forum kiedyś było wiele merytorycznych komentarzy. A teraz dużo pretensji i prostackich kłótni.
  • Re: co się dzieje Autor: ~RochKowalski [89.229.208.*]
    celowe działanie duzych posiadaczy by naiwni oddali im reszte akcji za marne grosze.
  • Zapytajcie jak inni pytają Autor: ~MK [94.254.178.*]
    Przedstawienie przez Zarząd Spółki informacji prezentujących liczbę umów o świadczenie wszelkich usług na rzecz Spółki oraz Spółek zależnych od Libet S.A. zawartych przez Spółkę oraz Spółki zależne z: a. Członkami Zarządu, b. Członkami Rady Nadzorczej, c. podmiotami powiązanymi ze Spółką oraz powiązanymi z Członkami Zarządu i Członkami Rady Nadzorczej
  • Re: Zapytajcie jak inni pytają Autor: ~inż [89.229.208.*]
    to jedna z najbezpieczniejszych i najbardziej niedowartościowanych spółek na giełdzie w przed dzień krachu gospodarczego, cały kapitał mam w lentex-ie i ciągle dokupuję od frajerów.
  • Re: Zapytajcie jak inni pytają Autor: ~MK [94.254.178.*]
    Przerabiane było na forum, jak chcesz bezpieczeństwa załóż lokatę. Inwestycja ma przenosić zysk a tu gdzieś się ciągle rozmywa.
    lentex to bezpieczna przystań inwestycyjna i przyjdzie czas na ogromne zyski i godną dywidendę, jak słabe ręce oddadzą to ruszymy w siną dal.
  • Re: Zapytajcie jak inni pytają Autor: ~kriss [94.254.186.*]
    "lentex to bezpieczna przystań inwestycyjna i przyjdzie czas na ogromne zyski i godną dywidendę, jak słabe ręce oddadzą to ruszymy w siną dal."

Durniejszego wpisu dawno nie było. Jedynie sina dal sie zgadza a reszta to chore mrzonki zdesperowanego naiwniaka, który wtopił i nie umie przyznać sie do porażki
  • Re: Zapytajcie jak inni pytają Autor: ~JUREK [83.23.224.*]
    Sz.,Pan też wypił.Czy tylko kibic ??
  • Re: Zapytajcie jak inni pytają Autor: ~kriss [94.254.186.*]
    Szczym do ludzi ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.229.208.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    gościu gruby zbiera i nie pozwala na wzrosty kursu, poza tym główny właściciel bez ogłoszenia wezwania nie może dalej kupować akcji, jest mu na rękę gdy kurs spada bo wezwanie ogłosi niżej - wczuj się w sytuację, Moski też chcą dokupić taniej, zresztą ja również ciągle dobieram i nie na rękę jest dla mnie przepłacanie za te akcje !!!, w czasie bessy , Zobaczysz rok 2022 bedzie rokiem Lentex, Poza tym spółka szykuje niespodziankę dlatego sprzedaje inne mało dochodowe akcje, warto być cierpliwym tym bardziej że inne spółki są bardzo przewartościowane,
  • Re: Zapytajcie jak inni pytają Autor: ~ciekawski [77.111.246.*]
    Zgadzam się, na Lenteksie coś szykują. Kasę mają ponad 150 000 000 zł, możliwości kredytowe zwiększyli, Gamrat sprzedają, zyski mają w normie więc musi się tu coś wydarzyć. Jest tylko pytanie, kiedy i co? Ja się boję także o swoją cierpliwość abym nie zrobił się w konia jak na Novicie. Podczas wezwania sprzedałem wszystko za ponad 150 000 zł. Owszem, sprzedałem z zyskiem ale gdybym nie sprzedał, miałbym ponad 5 razy więcej zysku.
  • Re: Zapytajcie jak inni pytają Autor: ~MK [94.254.178.*]
    Oby tak było z tą niespodzianką-chociaż osobiście wątpię.
    Jednak takie pytanie o przepływy i powiązania w niczym nie przeszkadza będzie tylko jeszcze bardziej transparentnie. To Wasza duża kasa moja pewnie trochę mniejsza.
  • Re: Zapytajcie jak inni pytają Autor: ~Bolo [94.254.186.*]
    Wszystko pięknie się zapowiada ale dopiero w 2025 cos sie ruszy.
    Do tego czasu marazm i kiszenie kursu.
    Takie sa dyrektywy z góry
  • Re: Zapytajcie jak inni pytają Autor: ~aa [31.182.251.*]
    Dnia 2021-11-14 o godz. 11:07 ~Bolo napisał(a):
    > Wszystko pięknie się zapowiada ale dopiero w 2025 cos sie ruszy.
    > Do tego czasu marazm i kiszenie kursu.
    > Takie sa dyrektywy z góry

Za 3 lata może wiele się zdarzyć. Dlaczego przez 3 lata nic ma się nie ruszyć? Jeśli coś wiesz to napisz zamiast rzucać pogłoski na forum.
  • Re: Zapytajcie jak inni pytają Autor: ~jw [89.229.208.*]
    za 3 lata to tu bedzie 100 zł, jak tylko skupią i umorzą akcje skupione to polecimy w kosmos, tutaj będzie druga NOVITA zobaczycie, kto to sprzedał przegrał życie.
[x]
LENTEX 0,00% 7,24 2026-05-15 14:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.