Przedstawienie przez Zarząd Spółki informacji prezentujących liczbę umów o świadczenie wszelkich usług na rzecz Spółki oraz Spółek zależnych od Libet S.A. zawartych przez Spółkę oraz Spółki zależne z: a. Członkami Zarządu, b. Członkami Rady Nadzorczej, c. podmiotami powiązanymi ze Spółką oraz powiązanymi z Członkami Zarządu i Członkami Rady Nadzorczej
to jedna z najbezpieczniejszych i najbardziej niedowartościowanych spółek na giełdzie w przed dzień krachu gospodarczego, cały kapitał mam w lentex-ie i ciągle dokupuję od frajerów.
"lentex to bezpieczna przystań inwestycyjna i przyjdzie czas na ogromne zyski i godną dywidendę, jak słabe ręce oddadzą to ruszymy w siną dal."
Durniejszego wpisu dawno nie było. Jedynie sina dal sie zgadza a reszta to chore mrzonki zdesperowanego naiwniaka, który wtopił i nie umie przyznać sie do porażki
gościu gruby zbiera i nie pozwala na wzrosty kursu, poza tym główny właściciel bez ogłoszenia wezwania nie może dalej kupować akcji, jest mu na rękę gdy kurs spada bo wezwanie ogłosi niżej - wczuj się w sytuację, Moski też chcą dokupić taniej, zresztą ja również ciągle dobieram i nie na rękę jest dla mnie przepłacanie za te akcje !!!, w czasie bessy , Zobaczysz rok 2022 bedzie rokiem Lentex, Poza tym spółka szykuje niespodziankę dlatego sprzedaje inne mało dochodowe akcje, warto być cierpliwym tym bardziej że inne spółki są bardzo przewartościowane,
Zgadzam się, na Lenteksie coś szykują. Kasę mają ponad 150 000 000 zł, możliwości kredytowe zwiększyli, Gamrat sprzedają, zyski mają w normie więc musi się tu coś wydarzyć. Jest tylko pytanie, kiedy i co? Ja się boję także o swoją cierpliwość abym nie zrobił się w konia jak na Novicie. Podczas wezwania sprzedałem wszystko za ponad 150 000 zł. Owszem, sprzedałem z zyskiem ale gdybym nie sprzedał, miałbym ponad 5 razy więcej zysku.
Oby tak było z tą niespodzianką-chociaż osobiście wątpię.
Jednak takie pytanie o przepływy i powiązania w niczym nie przeszkadza będzie tylko jeszcze bardziej transparentnie. To Wasza duża kasa moja pewnie trochę mniejsza.
Dnia 2021-11-14 o godz. 11:07 ~Bolo napisał(a): > Wszystko pięknie się zapowiada ale dopiero w 2025 cos sie ruszy. > Do tego czasu marazm i kiszenie kursu. > Takie sa dyrektywy z góry
Za 3 lata może wiele się zdarzyć. Dlaczego przez 3 lata nic ma się nie ruszyć? Jeśli coś wiesz to napisz zamiast rzucać pogłoski na forum.
za 3 lata to tu bedzie 100 zł, jak tylko skupią i umorzą akcje skupione to polecimy w kosmos, tutaj będzie druga NOVITA zobaczycie, kto to sprzedał przegrał życie.