Spokojnie - tu potrzebny jest czas. wiele inf przed nami odnosnie tylko gry prison. nie podejmujcie decyzji w strachu przed glupimi postami o 3 zl za akcje. Juz wiadomo ze bedzie gra na konsole jak i tez najbardxiej ciekawa forma gry tj symulator wieznia. po informacji o zwrocie nakladu na gre kurs minimalnie bedzie 13-15 zl inne infa przyciagna tu kapital. Strach to najgorszy doradca w podejmowaniu decyzji. gdy krew sie leje to sie kupuje a nie sprzedaje. zakladam max koniec 1 kw 2022 kurs minimalny 20 zl a optymistycznie 30 zl. aktualna cena 11 zl to super okazja na kupowanie
To prawda, nie ma co oddawać w panice wtedy tylko się traci a inni zbierają. Obecna cena spółki jest bardzo niska ale na 30 zł wydaje mi się ze nie ma co liczyć. Fair value to 17-18 zł.
ja optymistycznie zakladam ze firma bedzie chciala i tez bedzie sie szybko rozwijala. rok 2022 bedzie bardzo ciekawy. sam fakt dopracowanie gry prison i wprowadzenie jej na konsole powinno zwiekszyc sprzedaz gry. Wprowadzenie wersji aby grac wiezniami domyslam sie ze bedzie strzalem w 10. Beda wyniki to tez bedzie zainteresowanie akcjami. do konca 1 kw 2022 jeszcze wiele pozytywnych informacji zakladam
Każdy kto przeczytał czat z prezesem powinien być spokojny o zwrot z inwestycji. Bardzo rzeczowe odpowiedzi na powtarzające się pytania. Moim zdaniem w niedługim terminie gra się zwróci, grudzień będzie bardzo dobrym miesiącem dla BKD a to dopiero początek debiutującej spółki z wielkim potencjałem. Pozdrawiam
to prawda. gra sie zwroci - zakladam ok koniec listopada a min ok 2 -3 mln zarobi ( zakladam szybka wersje na konsole). jesli wprowadza wersje symulator wieznia ( to przy niskim nakladzie dodatkowo duzo zarobia) plus inne gry i rok 2022 bedzie super. trzymam za nich kciuki i aby sie rozwijali. pozdrawiam
Oby MMS21 od P2chill byla udana, to podbije notowania innych "symulatorowych" spolek. 17.11 premiera, powinno byc OK. Jeszcze Crb ma premiere ale to VR.