• Fenomenalne informacje Autor: ~Tyu [31.183.197.*]
    Wzrost zysku 44% dzięki nowej instalacji pokazal, że możemy być praktycznie pewni rekordowych wyników za ten rok gdzie już pół roku działała nowa fabryka, a co za tym idzie także za rok kolejny gdyż będzie wtedy uwzględniony zysk już z całego roku funkcjonowania nowej instalacji.
    Czekamy w związku z tym na kolejne rosnące dywidendy o bardzo dobrej stopie.
  • Re: Fenomenalne informacje Autor: ~ziko [195.26.22.*]
    Za jaki rok ? Za rok to juz dawno zapomnisz , żę taka spółka była na GPW.
  • Re: Fenomenalne informacje Autor: ~Tyu [37.30.49.*]
    Zobaczymy
  • Re: Fenomenalne informacje Autor: ~Ja [46.204.82.*]
    Moim zdaniem ktoś nie na darmo pilnuje kursu i podmiot zostanie zdjęty po 7.12, czyli po przestaniu obowiązywania ostatniej pakietowki. Pytanie tylko po ile i czemu kolejnej pakietowki nie ogłosili...
  • Re: Fenomenalne informacje Autor: ~Ida [37.47.19.*]
    Czekają z ogłoszeniem bo może nie mają wymaganej ilości albo wymaganej ceny.
  • Re: Fenomenalne informacje Autor: ~Rębajło [77.65.122.*]
    Czego to jeszcze lud w desperacji nie wymyśli?
  • Re: Fenomenalne informacje Autor: ~Ida [89.64.77.*]
    W desperacji? To po co właścicielowi skupowanie akcji, czemu robią wszysko żeby cena była niska he? Właścicielowi powinno zależeć na tym by akcje rosły. Jak mi to wytłumaczysz racjonalnie to może więcej osób przekonasz do tego, że nie będzie zdjecia. Masz pole do popisu.
  • Re: Fenomenalne informacje Autor: ~Rębajło [77.65.122.*]
    Przedstawiałem kilka razy swoje zdanie na ten temat. Z resztą nie tylko ja i z wypowiedziami kolegów @Twardego, @harapa1, @inwestorlongterma czy @indamixa też się zgadzam. Nigdy nie ma pewności na giełdzie, to jasne. Poczekamy, zobaczymy. Nie czerpię satysfakcji z udowadniania kto miał rację, bo nie o to chodzi. Jestem akcjonariuszem i życzę spółce jak najlepiej. Okres inwestycji to na giełdzie z reguły nie najlepszy czas dla kursu. Śmietankę spija się lata później, ale wtedy tego "zacnego", forumowego grona już w większości nie będzie. Pozdrawiam LT
  • Re: Fenomenalne informacje Autor: ~Sss [77.255.176.*]
    Zastanów się jeden z drugim, przecież akcje są zastawem kredytu, a nie spłacą go ot tak sobie. Trolle piszą, a karawana jedzie dalej, kto mądry pakuje pod korek i cierpliwie czeka.
    Pozdrowienia dla osób myślących.
[x]
PCCEXOL 0,25% 1,98 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.