Nie ważne czyje ujadają by tanio kupić ,co tak słabo dziś było sypanko co strach sprzedawać jak tak ma być beznadziejnie to oddawać z lewej.Nie wiecie czy ktoś na ukryciaku weźmie wszystko i zrobi potem co trzeba
Dzisiaj nie było od kogo brać. Jeszcze ppp zainteresował się spółką, a to dobrze nie wróży. Gdzie się gość pojawia tam wzrosty po kilkadziesiąt %. Takie ma szczęście.
Co tak podekscytowany jesteś tym ~ppp~ sam jesteś naganiaczem i wielonikowcem nie tylko na forum KCI i myślisz kolego że nikt tego nie widzi sami mąciciele podszywające się pod inne nicki
~Myslacy [5.172.255.*] ~Inwestor [5.172.255.*] ~Kataryniarz [5.172.255.*] ~dsd [5.172.255.*] ~Ewa [5.172.255.*] ~Mazur [5.172.255.*] I wiele innych !!!!!!!
Jak chcą sprzedawać KCI coraz taniej to czemu nie skorzystać :) A nagan na tego PPP to może nawet ta sama osoba bo gdzie ten PPP się pojawi i jest zaraz ten naganiacz. Kupować mądrze zawsze mieć pieniądze na ekstra promocje do uśrednienia.
Jestem fanem ppp a to że nie tylko jak mam takie samo IP to inna sprawa. Zobaczycie za tydzień góra dwa gdzie będzie kurs. Ppp zawsze daje czas innym na dobre wejście i za to go lubię.
Spoko sam usredniłem ale jeżeli ma być dobrze to po co to nachalne naganianie? Ja myślę że nagan już kupił i boi się dalszych spadków ale prawda jest taka że ciężko jest wstrzelić się w idealny dołek zwlasza że kręcony rozdaje karty.
Papier lubi ciszę oddają po kilka ,kilkaset szt.Reszta trzyma ,skubią od niezdecydowanych i tyle .Jak długo nie wiem okaże się jak będzie komunikat o transakcji na Gremi.Naganiacze tu byli i będą .