• czat Autor: ~arti [213.134.172.*]
    zadałem 5 konkretnych pytań na czacie na żadne nie uzyskałem odpowiedzi
    mydlenie oczu
  • Re: czat Autor: ~Kosiarz [31.178.129.*]
    Co to byly za pytania?
  • Re: czat Autor: ~arti [213.134.172.*]
    dzień dobry ile sztuk gry muszą Państwo sprzedać aby pokryć koszty produkcji gry prison
    dzień dobry czy spółka planuje dalej prowadzić kampanię marketingową aby grywalność była na poziomie ok 1000 graczy dlaczego kurs tak spada czy są jakieś powody w spółce czy jest to efekt konfliktu między spółką a funduszem

dzień dobry czy planują państwo wprowadzić elementy NFT do swoich gier na to pytanie odpowiedzieli
  • Re: czat Autor: ~obserwator-chatu [37.225.22.*]
    Przecież została udzielona odpowiedź na to pytanie już wcześniej xd
    odpowiedzieli na pytanie o NFT w grach bo to ciekawy i intratny temat poczytajcie

witek: dzień dobry czy planują państwo wprowadzić elementy NFT do swoich gier poda link do przeczytania o tym https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/40782753,shockwork-games-sa-25-2021-rozszerzenie-przedmiotu-dzialalnosci-shockwork-games-s-a-o-gry-nft czy może być większa ilość postaci negatywnych które by można było zamykać jakie gry są planowane do wydania w roku 22 kiedy gra prison będzie dostępna na innych platformach
    Przemysław Bieniek: To ciekawe, że Pan o to pyta. Wczoraj rozmawialiśmy właśnie w tym temacie z jedną z firm. Na ten moment szczegółowo analizujemy temat.
  • Re: czat Autor: ~Bro [78.9.15.*]
    Arti
    Pierwszy raz na czacie ?? Niestety nie zawsze odpowiedzą na wszystkie pytania.
  • Re: czat Autor: ~Al [188.146.210.*]
    Jak ci nie odpowiedzieli to znaczy , że nie potrafisz nawet zadać pytania naganiaczu spadkowy , gołodoooooopcu !!!
    jesteś w błędzie też mam akcje
    https://www.stockwatch.pl/czat-inwestorow-gieldowych/przemyslaw-bieniek-prezes-zarzadu-baked-games-sa-start-10-listopada-o-godz-1100,471
[x]
BKDGAMES 0,56% 1,80 2025-12-02 12:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.