• Cigames pod co to rośnie? Autor: ~January [188.146.98.*]
    Od dłuższego czasu na Cigames mamy tendencje wzrostową, pod co to tak mocno rośnie?

Gdzie widzicie szczyty i kiedy?
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~Pokpok [185.234.73.*]
    raport będzie to się zobaczy :) także jeszcze chwila na zakupy.
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~maku [193.239.57.*]
    3,7 wycena... czy realna? myślę że blisko.
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~pogromca [109.173.155.*]
    teraz to pod to
    https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/kurs-akcji-united-label-wystrzelil-po-wynikach-za-iii-kwartal,akcje,292208?fbclid=IwAR3YQMtSeijPEgK-yw89SxVoEQ_LJfg4jypAjA0zQfmkxWRyOx66FWnf41Q
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~ant39 [83.4.89.*]
    Kiedy RAPORT jest ?,,bo nie wiem ?
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~pogromca [109.173.155.*]
    Dnia 2021-11-10 o godz. 10:52 ~ant39 napisał(a):
    > Kiedy RAPORT jest ?,,bo nie wiem ?

wystarczy wejsc na jakakolwiek stronke i sprawdzić ...
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~Dante [46.134.101.*]
    To było pewne, że to będzie rosło. Co tydzień będzie coś nowego.
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~boza_krowka [5.173.8.*]
    pogromca nie kompromituj sie, united label ma swoj wlasny wykres na gieldzie. a te 4 lapki w gore pewnie sam sobie dales nieudaczniku.
    wracajac do tematu tak samo nie widze tu powodow do wzrostow tym bardziej ze zadna gra tutaj nie wyjdzie przynajmniej do wakacji, a biorac pod uwage to ze prezes to jedna z najwiekszych patologii na gieldzie i akcjonariat ma za nic od lat, czuje nadchodzacy pogrom.
    Dante pewne? Po tym jak kurs spadł do zera po ostatniej premierze? Cokolwiek tu się dzieje nikt poważny nigdy nie zaufa temu oszustowi i teksty o zasłużonych wzrostach możesz włożyć między bajki.
    Zobacz na kapitalizację i wartośc na akcje. To widzi każdy średnio rozgarnięty tylko nie naiwniaki tego forum. Ta spółka nigdy już nie osiągnie niczego znaczącego
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~olejo [89.228.196.*]
    kolego nie masz racji po nieudanej premierze teraz bedzie lepiej ten rok dla zadnej sp gemingowej byl nieudany
    ja dokupiuje caly cza od 1,50 nawet dzis 10 tys po 1,92

• Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: pas22 [77.253.241.*]
    Dnia 2021-11-10 o godz. 11:09 ~boza_krowka napisał(a):
    > Dante pewne? Po tym jak kurs spadł do zera po ostatniej premierze? Cokolwiek tu się dzieje nikt poważny nigdy nie zaufa temu oszustowi i teksty o zasłużonych wzrostach możesz włożyć między bajki.
    > > Zobacz na kapitalizację i wartośc na akcje. To widzi każdy średnio rozgarnięty tylko nie naiwniaki tego forum. Ta spółka nigdy już nie osiągnie niczego znaczącego

Nick może bardziej by pasował "ciołek" ." kurs spadł do zera po ostatniej premierze"? - formułuj jaśniej myśli i nie zaprzeczaj że widać wyraźny progres w spółce, Przekonamy się czy ostatnie zwyżki kursu związane są z wynikami za 3 kw, czy też może dogadany jest inwestor strategiczny :-)
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~Daro [89.72.30.*]
    Jak będzie nowy inwestor to będzie 4-5 zeta
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~Dante [46.134.101.*]
    Nie wiem kto tu powinien zmienić Nick na ciołek. Firma odbiła się od dna. Wygląda na koniec korekty. Wszystkie informacje, które wychodzę są dobre. Nie chcesz tutaj inwestować to nie wiem po co się wypowiadasz na forum
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~zaza [83.4.89.*]
    A kto inwestuje,tu sie tylko GRA,,,i to jest szybkie zarabianie.
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~Jan [156.146.36.*]
    Najwieksza patologia to sa wpisy jak twoje, CIG perla GPW branzy gier wraz z zarzadem, do coraz wiekszej ilosci osob to dochodzi bo byli jakby „zaczarowani” i slepi wczesniej.
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~Przemo [81.30.142.*]
    Co za paj@c
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~olejo [89.228.196.*]
    musisz sam obserwowac pamietaj z tredem nigdy sie nie walczy ja na wykresiki wsparcia i oporu nie patrze jak zarabiam 100 % to wyskakuje tylko nie z DINO ktorego mam od 68 zl i
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~inwestor [37.30.3.*]
    Cigames poleci na 3.5 zł?
    Czytając Jana opinie że cig to perła wraz z zarządem już wiem że tutaj niebawem będą kolejne ludzkie dramaty :D
    Rudy największy złodziej polskiego gamedevu a ten że perła.
    Rozumiem że Jana jak ktoś oszukuje to jest zły do kolejnej wypłaty a potem ma reset w głowie i znów można go skubać na kasę a on i tak się cieszy :D
    Brawo chłopie, ofiara marzenie dla każdego złodzieja lol

Pass do zera chodziło mi że wszystko co urosło pod gre po paru dniach zostało oddane. Dobrze wiesz to po co zgrywasz głupka?
    Poza tym ile razy zaglądałem na to forum ty zawsze widziałeś tu potencjał, który zawsze kończył się tak samo. Sorry ale masz wiarygodność kredensu kuchennego..
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: pas22 [77.253.241.*]
    Dnia 2021-11-10 o godz. 12:36 ~boza_krowka napisał(a):
    > Czytając Jana opinie że cig to perła wraz z zarządem już wiem że tutaj niebawem będą kolejne ludzkie dramaty :D
    > > Rudy największy złodziej polskiego gamedevu a ten że perła.
    > > Rozumiem że Jana jak ktoś oszukuje to jest zły do kolejnej wypłaty a potem ma reset w głowie i znów można go skubać na kasę a on i tak się cieszy :D
    > > Brawo chłopie, ofiara marzenie dla każdego złodzieja lol
    > >
    > > Pass do zera chodziło mi że wszystko co urosło pod gre po paru dniach zostało oddane. Dobrze wiesz to po co zgrywasz głupka?
    > > Poza tym ile razy zaglądałem na to forum ty zawsze widziałeś tu potencjał, który zawsze kończył się tak samo. Sorry ale masz wiarygodność kredensu kuchennego..

nadal widzę potencjał w spółce.:-) Rozumiem, że:"wiarygodność kredensu kuchennego" to taka Twoja swoista licentia poetica szkoda że nieco niskich lotów. :-)
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~Tracz [79.141.162.*]
    rudy marzy o wejscu do swiatowej czoloki gamedev buchahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: kriss86 [92.60.129.*]
    Dnia 2021-11-10 o godz. 13:27 ~Tracz napisał(a):
    > rudy marzy o wejscu do swiatowej czoloki gamedev buchahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co chcesz osiągnąć wypisując takie bzdety?
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~Max [31.0.33.*]
    No dzięki o poinformowaniu nas o planach Prezesa
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~Google [176.105.134.*]
    Oj pięknie ubierają, i tak będzie zjazd do bazy, także radzę realizować zyski, ja swoje 40 gr, zabrałem.
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: kriss86 [92.60.129.*]
    Dnia 2021-11-10 o godz. 13:34 ~Google napisał(a):
    > Oj pięknie ubierają, i tak będzie zjazd do bazy, także radzę realizować zyski, ja swoje 40 gr, zabrałem.

Dobre, zawsze jak idzie kurs do góry to piszą o "ubieraniu". Na CDR przy kursie 20zł też "ubierali"?
    Kriss a po premierze ostatniego snipera przy 1,90zl pół roku temu oczywiście 'akumulowali'... Xd
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~Deyna [79.141.162.*]
    Dnia 2021-11-10 o godz. 13:45 kriss86 napisał(a):
    > Dnia 2021-11-10 o godz. 13:34 ~Google napisał(a):
    > > Oj pięknie ubierają, i tak będzie zjazd do bazy, także radzę realizować zyski, ja swoje 40 gr, zabrałem.
    >
    > Dobre, zawsze jak idzie kurs do góry to piszą o "ubieraniu". Na CDR przy kursie 20zł też "ubierali"?

zabawne :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~Jan [212.102.33.*]
    Rudy zarzad to masz w innej spolce, ktora mowila, ze gra dziala bardzo dobrze prawie rok przed premiera a potem okazalo sie, ze jest zupelnie inaczej. W CIG prezes wszystkiego dotrzymuje od nowej strategii realizowanej od 2018 roku. Wystarczy popatrzec na wyniki, jakosc gier, skale rozwoju. Wiec kogo ty chcesz zrobic w glupa. Trzeba byc slepym, zeby tego nie widziec.
  • Re: Cigames pod co to rośnie? Autor: ~aaaaa [62.133.129.*]
    Cigames będzie kosztował tyle co CD projekt
[x]
CIGAMES 0,00% 2,96 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.