• NFT Autor: ~Gość [37.47.183.*]
    Jakie spółki związane z NFT znacie?
  • Re: NFT Autor: ~Masakra [37.225.22.*]
    yeti, gość i pewnie kilka znalazłoby się.
  • Re: NFT Autor: ~Gość [95.40.111.*]
    chodzi może raczej o NFC?
  • Re: NFT Autor: ~leszcz [83.144.118.*]
    Pytanie o NFT wcale nie jest takie głupie. Na świecie z tokenami NFT jest szaleństwo, ich ceny fruną w kosmos. Coraz więksi gracze wchodzą w ten rynek, największe marki i brandy. Ostatnio czytałem o Disney-u, MacDonalds czy Red bull-u. Kompetencje Ec2 w blockchain i tokenizacji na pewno mają wpływ na obecną wycenę. A ten rynek dopiero startuje, mam nadzieję że podobnie jak kurs EC2:) Osobiście jedyna mi znana firma z GPW która wrzuciła info o NFT to Skinwallet. Kurs wystrzelił od razu o 60%.
  • Re: NFT Autor: ~Laik [178.42.61.*]
    Dokładnie leszczu. Jak EC2 poda szczegóły co będą robić konkretnego z blockchainem to może być tu niezła jazda.
  • Re: NFT Autor: ~leszcz [83.144.118.*]
    W strategii czy którymś raporcie umieścili jako partnera spółkę Comcreo SA. Nas stronie tej firmy wśród członków zespołu osób wspierających ten projekt jest również Prezes Ec2! Firma wyspecjalizowana jest w tokenizacji, prezentuje się dość profesjonalnie. Warto zaczekać na więcej informacji w tym temacie i realnym zaangażowaniu EC2 w tą technologie. Bezsprzecznie tokeny NFT to obecnie bardzo gorący temat na rynkach na całym świecie.
  • Re: NFT Autor: ~Gość [37.47.156.*]
    Leszcz, na tej stronie jest napisane wprost o EC2.

Zakładka "O nas" --- bezpieczeństwo

Pozdrawiam
  • Re: NFT Autor: ~Masakra [37.225.50.*]
    To yeti vel gość zastawiaj wszystko co masz i kukupuj A nie naganiaj.
    Co nie skorzystasz z okazji jak taką jazda ma być?
  • Re: NFT Autor: ~Masakra [37.225.22.*]
    A nie o ciebie gość cel yeti?
[x]
SEDIVIO 1,06% 5,72 2025-09-26 15:36:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.