Wiemy ze Zielinski tu bywa wiec może z obowiazku zaczniecie informować co sie dzieje, bo tlumaczenie ze nie macie dostepu do epsi widac ze bylo tylko zagrywka
Oszczędź normalnym ludziom pitolenia o groszach.
Cel jest tylko jeden:100 zikko!!!
A wracając do wątku...Zielu, ogarnij się i zacznij informować akcjonariuszy, bo cię zgłoszą do KNFu.
1 grosz to trochę mało. To by dawało wartość na poziomie 100.000 zł. Bliżej 15-20 groszy myślę, chyba że wrzucą w to jakiś sensowny biznes, inny od obecnego, ale to już raczej inna ekipa, więc dużo jest możliwe po drodze. Ale co tam ja mówię: CEL JEST JEDEN 1000 ZIKO ZA AKCJE, A POTEM 10.000 ZIKO a ten ktoś śmie w to wątpić, to jest głupi, niedojrzały i albo mu płacą 'wiadome siły' albo chce tanio kupić akcje, bo na pewno wierzy w ten 1.000.000 zł za akcje w przyszłym tygodniu... pozdr
Jasna sprawa, ale deb, jak to deb, musi w dołku sprzedać. Z kolei dziwni malkontenci pitolą coś o pastach, zamiast obserwować wykres i zbierać przed wybiciem.
Czas na zbieranko jest, bo firmy nie buduje się z dnia na dzień. Koniunktura w energetyce jednak bardzo sprzyja i myślę, że tempo realizacji pomysłu może być stosunkowo szybkie.
Nie ma co zbierać zbyt zachłannie, żeby nie dawać okazji spekulantom intraday. Zbierać bardzo cierpliwie i powoli, trzymać minimum rok, dwa, to optymalne zaĺożenia.
Liczysz na spektakularne wybicie i ostry rajd w góre?. Nie zliczę ile to już razy wszyscy mówili że "to już dno, niżej nie będzie", a ja wciąż czekałem. Nie twierdzę że jestem alfą i omegą a kurs na pewno jeszcze spadnie ale nikt też mnie nie przekona że przed nami kierunek tylko na północ.
Może mieli konkretny biznes wprowadzić, ale zmienili w międzyczasie plany? Pomysłów mogą mieć kilka i z pewnością chcieliby zrealizować najkorzystniejszy, a sytuacja w oze zmienia się dynamicznie.