Jak wytłumaczy tak dużą przecenę akcji? Jak to jest z look upem i czy aby na pewno nikt z insiderów nie sprzedaje bo cała ta sytuacja śmirdzi na kilometr.
Naprawdę nie widzicie celowego działania, wykorzystują słabsza sprzedaż plus owczy pęd na walenie kursu, a gdzie się zatrzyma...tam gdzie uznają za stosowne, i na dodatek te straszaki na sprzedaży na fixie, myśleć.
Bez urazy kolego nie wiem ile jesteś na "bananowej" ale nie pisz mi o KNF w kontekście instytucji która rzekomo stoi na straży praworządności bo w dużej a nawet w bardzo dużej części przypadków tak nie jest . Kiedyś przeczytam bardzo trafny tekst odnośnie KNF-u że " jest to instytucja która daje możliwość bogatym " robienia wałów " w świetle prawa a drobnym inwestorom poczucie bezpieczeństwa i świadomość że wszystko odbywa się zgodnie z tymże prawem" ;)
Niestety kolega ma rację , trzeba mieć tytanowe jaja i nie dać się wystraszyć , ja cierpliwie poczekam zbliża się okres świąt gry ich sprzedaż rośnie w tym okresie oraz grywalność , szykują się nowe premiery a stare gry zarabiają nie ma podstaw do takiej ceny ale strach o utracie kasy bardziej działa na wyobraźnię i tego nie unikniemy , jak myślicie ?
jedna informacja odn ze gra sie zwrocila ( pesymistycznie do konca listopada) i kurs minimum 15-17 zl. extra infa np odn gry na konsole lub opcja grania wiezniami (a ta wedlug mojej oceny bylaby duzym magnezem dla wielu graczy) i kurs bedzie coraz wyzej
Macie pusta lewą stronę kolejny dzień spadków ktoś duży wychodzi?na szczęście nie wziąłem dziś po 11 poczekam na 2 zł sentyment jest zły na gamingu i tyle
w ten sposob to na spolkach z malym obrotem to nawet drobny nie wychodzi. bez podbitek kurs coraz nizej swiadczy o celowej panice i zastopowanie popytu.