oj Mabion to byla zyla zlota na kola. tu tak wisze na 13. jedyny plus to aby tu wejsc na allegro zrealizowalem zysk. tu troszke za szybko kupowalem. jestem zdania ze tu kurs celowo zanizany jest aby od wystraszonych pozbierac.
kiedyś musi wajcha zostać przekrecona myślę.ze jutro małe wzrosty bardzo mała ilość akcji w obiegu i można z kursem robić co się chce .....zbić ile się da wystarczyć kolkowoczow i up bez żadnych podstaw z zaskoczenia A później amatorka będzie się podpinac i pompowac kurs
Kupowałeś bodaj za 13zł (?) , wiec to nie jest jakieś tragiczne wiszenie. (wielu tutaj by sie z Tobą zamieniło) Poza tym sprzedaż gry utrzymuje się na w miarę stałym poziomie (choć rano wydawało sie, że spadnie), więc z czasem sprzedadzą sie te ok. 60k kopii, potrzebne do zwrotu z inwestycji (2 mln: licząc nakłady 1,6 i koszty promocji 350k )
Sam sie zastanawim czy jutro nie kupić. Mam jednak wątpliwości, bo niby nie powinno się 2 x wchodzić do tej samej rzeki. Nieraz spaprzyłem sie na firmach, do których mam sentyment. :))) Zobaczymy jakie bedą kursy na BKD i na Drago. .Jutro Dragoni podają raport za IIIkw.
Odbicie poczujesz jak ci sie uda beknac hahahaa narazie to wybilo dolem i cieknie ci po giczołach to nawet nie cieknie to awaria jak w czajce bryzga ostro po scianach
Taa jazde masz od paru dni nikt tego nie chce kupowac bo gra to klapa 32 zjazd juz na 10 kazdy kto madry ucieka chronic kapital zjada na 5 zeta i bedziecie przez 2 lata dyndać nogami nikt tego nie chce podbic bo to nie ma racji juz bytu.....szkoda ze symulatora sprzątaczki nie zrobili kto wpadl na taki poroniony pomysl zeby robic taki symulator walic pałą naprawde ambitna gra hahahaaaa jak zostac płaskomózgiem ....proponuje nastepna wersję symulator ciecia na bramie albo ochroniarza emeryta w galerii handlowej ....z firmy Alfa hahahahaaaa