Ciekawe kto chciałby kupić trupa który nie zarabia, ma w szafie same trupy, narobił wałów, nic się w nim nie dzieje, brak perspektyw to się nawet na odwrotne nie nadaje, Śmietnik. A naganiacze do domu, zacznijcie myśleć logicznie. cieszę się że pozbyłem się śmiecia z niewielką stratą.
Przepraszam, ale koniecznie wytłumacz mi (bo zupełnie nie potrafię sobie tego wyobrazić), jak można mieć stratę na BTX?
Przecież toto wisiało na 1 groszu latami.
Potem "wystrzeliło" na 7 czy 8 groszy, by znowu spaść w okolice 1,5 grosza...
Teraz "jest" około 4 zł...
Na TicToku jest taki murzynek, Cobi Lane (może mylę, nie jestem targetem dla tego medium). Chlopaczek pokazuje jak korzystać w oczywisty sposób z rzeczy z którymi pokolenie 2005 plus nie radzi sobie.
Tu pasuje właśnie on, z jego zdziwioną miną: jak można zrobić stratę na BTX?!
Kolego ile jestes na gieldzie...debiut byl po 20gr..to dzis po resplcie 20zl to mozna bylo stracic...i straciolo ludzi w.....jak kupiles po groszu a nie kupiles to jest cena 1zl..tu cena bedzie wysoka zeby tatus naszej pani prezes nie poszedl do ciupy za przekrety bo sobie nakupli mieszkan w Kazimierzu.i....wiedza ze maja ....
W zasadzie chciałem się kłócić ale rzeczywiście jestem w stanie uwierzyć że ktoś mógł kupić po 20 i nie sprzedać gdy spadało a nawet nie średnia gdy spadło
Ranek mądrzejszy od nocy
Dziękuję
Pozdrawiam