• "adrian" to bezczelny kłamca. Autor: ~Kazimierz [37.47.152.*]
    "adrian" wprowadza wszystkich perfidnie w błąd. Zamówiłem w AVIA Solar instalację o mocy 26,7kW. W umowie była adnotacja, że montaż ma się odbyć w połowie listopada bo wtedy spodziewałem się gotówki. Wpłaciłem przy podpisaniu umowy zaliczkę 10%. Ku mojemu zdziwieniu ekipa montażowa przyjechała miesiąc przed czasem, w dwa dni profesjonalnie zamontowała system a faktura została mi wystawiona z przedłużonym do końca listopada terminem płatności. Jestem bardzo zadowolony. Enea już dawno wymieniła licznik, co AVIA Solar też załatwiła. Bardzo rzetelny i poczciwy handlowiec. Jestem bardzo zadowolony z tej firmy, polecając ją wszystkim niezdecydowanym.
  • Re: "adrian" to bezczelny kłamca. Autor: ~adrian [80.65.215.*]
    Nie jestem klamca,dowodem na to jest skasowanie moich poprzednich postów..w taki sposob awia solar się oczyszcza,Może teraz instalują dobrze ale rok temu nabijali ludzi w butelkę obietnicami.....i nie zdążyli na czas z instalacjami..
  • Re: "adrian" to bezczelny kłamca. Autor: ~TRUEmakler [31.0.123.*]
    Dnia 2021-11-12 o godz. 07:14 ~adrian napisał(a):
    > Nie jestem klamca,dowodem na to jest skasowanie moich poprzednich postów..

Skasowanie twoich oszukanczych postów jest właśnie dowodem na ich kłamliwość.
    Co za nieudolny trol.
    Nawet Avia kiedyś odpisywała a ten tylko ich wyzywa.

• Re: "adrian" to bezczelny kłamca. Autor: ~adrian [80.65.215.*]
    To dlaczego nie wychwalają sie ilością zbudowanych instalacji...
[x]
UNIMOT -0,73% 135,80 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.