jak co to ok. 2,5% FF. "Wolnych" akcji jest ok. 2,5% (ok. 6.5 mln) przy 230 mln akcji (te 96,5 obecnych + 138,5 co dodrukują jak GPW klepnie). Połowa conajmniej FF jest w rękach akcjonariusza/y "Dobrej Zmiany" (będą mieli czym handlować jak czas przyjdzie)+ Amerykanka i Siwek, to tych "naszych" 2-3 mln zostaje, czyli w takim rozumieniu 1% jest w rękach ludzi "bez układu"
ktosiu oni wiedza co robia. nie bedziemy mieli spektakularnych info tylko spokojne wywazone info a oni beda szli do przodu a my z nimi z tym procentem ff
Wg mnie przyjdzie czas na spektakl po ostatnim dodruku, może się zbiec z 4Q, może roszada w akcjonariacie? Na właściciela bardzo znanego albo coś w tym stylu
2q do 1q zmienił aktywa na plus, przychody ze sprzedazy tez na plus kwartal do kwartalu, tez fajne zmieniła sie amortyzacja bo zmienili opakowania dla mnie z 0,33 na 0,5 to dobra zmiana
teraz za kilka dni jak dla mnie to tylko ten kierunek sie potwierdzi i zaistnieli w netto a to niemala siec i teraz okazjonalnie w biedrze mysle ze takie strzaly do niej będa czesciej
bronek, pamietaj ze za te akcje co wypuscili to wlasnymi pieniedzmi placili, policz sobie jaka kase wlozyli w ten projekt i zadaj sobie pytanie czy ty jakbys nie mial pomyslu to bys taka kase utopic chcial ,tak dla grymasu czy dla beki
Tu nie chodzi o pomysł tylko o możliwości,realia są brutalne. Jedyne co może przynieść wartość to ewentualne dotacje z Polskiego Ładu,browar nie ma zdolności zarobić nawet na koszty
moze oni maja pomysl na kilka lat moze za kase wlozona zamontuja zamknieta kadz do jednego rodzaju piwa duzo jest moze pewne jest jedno - kasy wlozonej nie beda chcieli stracic, NIKT NIE CHCE
narazie jedyna nieprzyjemna niespodzianka to chec dolaczenia do tortu przez pania agate, ale wlasciciele wola sami tort jesc bo sami go robia przez ten rok zauwazyles jakies inne?