• Ponad 2mld przychodu a Autor: ~Ralf [37.30.114.*]
    0,5%zysku.No niestety ale to jest dramat...albo zyski wychodzą bokiem,czego najbardziej się obawiam.
    Powiem Wam szczerze że mam ich akcje od ponad 2 lat ale zaczynam mieć wątpliwości czy aby nie lepiej zamienić na JSW przynajmniej na okres prosperity na węglu.Czy są tu posiadacze również deko poirytowani?
  • Re: Ponad 2mld przychodu a Autor: ~wer [89.230.214.*]
    Dnia 2021-11-09 o godz. 12:33 ~Ralf napisał(a):
    > 0,5%zysku.No niestety ale to jest dramat...albo zyski wychodzą bokiem,czego najbardziej się obawiam.
    > > Powiem Wam szczerze że mam ich akcje od ponad 2 lat ale zaczynam mieć wątpliwości czy aby nie lepiej zamienić na JSW przynajmniej na okres prosperity na węglu.Czy są tu posiadacze również deko poirytowani?

Dziwny z Ciebie inwestor, siedzisz w spółce dwa lata i nie wiesz, że taki poziom zysku to norma w tej branży. W 2020 było 0,7%, w tym będzie podobnie lub troszkę lepiej.
  • Re: Ponad 2mld przychodu a Autor: ~MuMMiN [185.183.224.*]
    Naganiacz na jaw hehe,
    Osobiście obawiałem się straty w 3q, a widzę że możliwy zysk netto, przy takich warunkach rynkowych to i tak super wynik, jak ceny paliw się ustabilizują a daj Panie zaczną spadać to i zyski rekordowe przyjdą niezła świeca dzis
[x]
UNIMOT 0,00% 138,80 2025-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.