• Merlin.pl Autor: ~MichaelRose [5.173.34.*]
    Zauważyłem, że strona merlin.pl nie robi żadnych aktualizacji od jakiegoś czasu - na głównej reklama "książek dla dzieci" i "najpopularniejszych biografii". Jeszcze jakiś czas temu ciągle się to zmieniało. Ostatnie opinie o firmie "nie otrzymałem przesyłki", "brak jakiegokolwiek kontaktu z firmą". Widać gołym okiem, że firma już w ogóle nie funkcjonuje a pomimo to podpisują umowę z nowym doradcą. Nie jest wskazane żeby firma teraz przedstawiała nową działalność ponieważ jeszcze nie ma szału na 5g. Starzy akcjonariusze pamiętają jak wychodził z firmy mniejszościowy udziałowiec Łukasz Szczepański - na podbitce jak był szczyt mody na blockchain. Teraz czas na wyjście reszty ekipy Merlina. Wtedy było w okolicach 2 zł a teraz musi być jeszcze wyżej żeby coś odrobili z tych ogromnych inwestycji w spółkę. FF był wtedy na poziomie 14% a teraz niecałe 9%. Pod progiem 5% też pewnie ktoś siedzi a więc realny poziom Free Float to zapewne 4%. Wielu się niecierpliwi i czeka na wybicie, ale tak jak jak wspomniałem wyżej nie jest wskazane żeby teraz ogłaszali nową działalność.
  • Re: Merlin.pl Autor: ~Jw [94.254.202.*]
    Tu musi być coś stałego żeby było zaufanie przy takiej ilości akcji na zwykłej podbitce nikt nie zdąży wyjść
  • Re: Merlin.pl Autor: ~MichaelRose [5.173.34.*]
    Coś tam sprzedadzą na osłodę straconych lat a większość będą mieć w akcjach Wavenet
  • Re: Merlin.pl Autor: ~Jw [94.254.202.*]
    Pewne to jest śmierć i podatki. Tutaj na ten moment nic niema
  • Re: Merlin.pl Autor: ~Frank [5.173.138.*]
    Jak nie ma jak mam 40 milionów straty do wykorzystania podatkowej
  • Re: Merlin.pl Autor: ~Dawidek [5.173.49.*]
    Bulbulbul nurkujemy leków brak ubranych cała masa nasrali na was hahahahaha
  • Re: Merlin.pl Autor: ~MichaelRose [5.173.34.*]
    https://vod.tvp.pl/video/trolle-w-natarciu,trolle-w-natarciu,53867070
  • Re: Merlin.pl Autor: ~Pracownikmerlinpl [62.122.116.*]
    Merlin Pl nie płaci wynagrodzenia pracownikam oni mają zadłużenia po wypłacie co najmniej z sierpnia. Połowa pracowników już zwolnili się i wciąż nie mogą dostać wynagrodzenia sierpień, wrzesień.
    Totalnie dno.
  • Re: Merlin.pl Autor: ~Rob [5.173.150.*]
    To dlaczego nadal tam pracują :-)???
[x]
MERLINGRP -6,85% 0,17 2022-06-01 02:00:00
2026-05-07
Korekta raportu okresowego
2026-05-06
Raport roczny
Raport roczny
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?