• Robi się ciekawie Autor: ~robin [91.106.24.*]
    Patrz AT
  • Re: Robi się ciekawie Autor: ~Nieudacznik [178.37.204.*]
    To kupować czy sprzedawać?
  • Re: Robi się ciekawie Autor: ~Art_Games [37.47.153.*]
    Dla inwestorów z krótką sprzedażą na tym walorze na pewno. Szkoda, że z obiecującej spółki stała się areną dla ryzykantów. Kickstarter praktycznie umarł więc kasy na rozwój Climbera nie będzie a szkoda bo w sytuacji mocnego dofinansowania projektu mogłoby się to wszystko skończyć sukcesem a tak zostanie wersja z dema...
  • Re: Robi się ciekawie Autor: ~Oo [78.31.154.*]
    Jakby miała zostać wersja z dema to nie przekładaliby terminu premiery. Najważniejsze pytanie na tej spółce to źródła finansowania projektu.... trzeba dopchać ten wózek do premiery, pytanie za co???

z przychodów ze sprzedaży obecnych produktów?? Jak sprzedał się bunkier ?? jak wygląda część dochodowa ??
    z kolejnej pożyczki ?? na jakich zasadach ta pożyczka ?? nie znamy nawet zapisów poprzedniej pożyczki
    z emisji ?? kto ją obejmie i w jakiej cenie. GF postawiło krzyżyk na spółce.
  • Re: Robi się ciekawie Autor: ~Zgred [5.173.143.*]
    I ponad tydzien temu napisalem maila, ze jesli chca pozyskac kase np ode mnie na kick to musi zadowalac.mnie raport... w sensie musza pojawic sie informacje o ktorych pisalem
  • Re: Robi się ciekawie Autor: ~Ronlado [89.70.103.*]
    1,87 i potem się zobaczy
    słabość i samotność
    Dnia 2021-11-09 o godz. 14:07 ~Ronlado napisał(a):
    > 1,87 i potem się zobaczy
    > słabość i samotność

ale po co sobie wyznaczać obszar cenowy. Jak się okaże że wchodzi silny inwestor, nawet w zamian za pakiet akcji z emisji, to może się okazać że 2,5 PLN będzie mało. A jesli się okaże ze nie mają kasy i trzeba zwijac interes to poziom poniżej złotówki to będzie wysoko.
  • Re: Robi się ciekawie Autor: ~Ronlado [89.70.103.*]
    jak wchodzi to za pakiet akcji po niskiej cenie
    rozwodni się i tyle

Dnia 2021-11-09 o godz. 14:30 ~Ronlado napisał(a):
    > jak wchodzi to za pakiet akcji po niskiej cenie
    > rozwodni się i tyle
    >

Chodziło mi w poprzednim poście o silnego inwestora branżowego. A nie kogoś kto tylko sypnie kasą.
    Jakbyś się dowiedział że np playway wykłada 10 mln za emisję 5mln akcji z lokupem na kilka lat, to co byś zaczął myśleć o perspektywie spółki ??
  • Re: Robi się ciekawie Autor: ~Art_Games [37.47.153.*]
    Z komunikatu z Discordaa jasno wynika, że środki z kickstartera miały iść na rozwój gry pod wzgledem graficznym, czyli tego co najbardziej razi w tym demie. Niestety brak pozyskanego kapitału spowoduje, że zrobią kilka poprawek kosmetycznych, może jakaś inna mechanika i to tyle a najbardziej istotna strona graficzna zostanie bez zmian. Ogólna kondycja finansowa spółki to już w ogóle osobny rozdział, ciężko mi to nawet komentować.
[x]
ARTGAMES -0,97% 0,51 2025-10-17 14:41:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.