Takie cząstkowe pod próg transakcje zawsze robiło się po to aby dowoli opchychać akcje bez informacji a nie po to aby postraszyć i dokupić Ponadto 50 tys papiera przy ostatnich obrotach to połknięto nawet na ulicy, Zdzisek przed porannym sczochem mógł wchłonąć jednym zleceniem Teraz są dwa scenariusze - 1. pompa wysoko aby resztę opchnąć, zresztą przy dużych obrotach jak obecnie to akcje za około 5 mln zł pójdą bez huku Następnie pojawi się nowy właściciel 2. Pompa w dół do 2,xx Zeta i dopiero up
Do wyników 3 sesję ale u nich to tradycja z przesuwaniem terminu więc myślę że czeka nas do końca listopada zabawa
żadnego up już nie będzie, maks zostało osiągnięte, więc teraz będą walić, dopóki ktoś jeszcze chce to brać, ale ulica długo tego nie pociągnie, więc powrót na 1x będzie szybciutki, taka prawda o której wiedzą już naganiacze
Ja tu nie widzę naganiaczy. Prędzej wyleszczonych frajerów którzy tylko czekają na okazje aby dokupić.
Prawda jest taka za fundusz jakby zdecydował ze inwestycja nie ma już przyszłości poprostu wyszedł by do zera. Jednak tego nie zrobił. Sprzedał tylko towaru 50k.
Wiec trzeba temat przemyśleć ustawić grzecznie zlecenie i nie czekać na cuda spadku. Sesja dzisiejsza pokazała ze nie ma obrotu na spadkach po wczorajszym mega volumenie.
ja widzę to co się ostatnio działo z kursem i wolumenem jako ubieranie. Skoro ma być super i spółka ma.miec milionowe zyski w końcu to dlaczego pozbywają się 50 tyś akcji? Po pakietach widać było że przerzucają z worka do worka przy okazji pozbywają się części papiera. Myślę że ff w całości nie ma ulica tylko część mają słupy i stąd takie mega pakiety latały. Oni już swoje zarobili na podbitce i jeśli kurs spadnie to dla nich nie ma większego znaczenia. Dzisiejsza sesja podobna do wczorajszej będzie i kurs zamknie się na kolejnym minusie...