Pastwisz sie , a moze nawet psychopatą/socjopata jesteś. :)))))
Przecież oni akcje za 27-33 zł kupowali po bardzo głębokiej analizie rynku i bardzo rozważnie, bynajmniej nie ze zwykłej chciwości czy wręcz pazernośc i bez choćby krzty pomyślunku, ostrożności albo rozwagi. :)
Dnia 2021-11-08 o godz. 18:36 ~J-23 napisał(a): > Pastwisz sie , a moze nawet psychopatą/socjopata jesteś. :))))) > > Przecież oni akcje za 27-33 zł kupowali po bardzo głębokiej analizie rynku i bardzo rozważnie, bynajmniej nie ze zwykłej chciwości czy wręcz pazernośc i bez choćby krzty pomyślunku, ostrożności albo rozwagi. :)
Ale to chcesz im powiedziec ze te dni/tygodnie/miesiace glebokich analiz i wyczekiwania sa na nic? Oj niedobry Ty:-)
Dodalbym jeszcze ze wielu pewnie mysli wciaz, ze rynek sie pomylil a oni nadal maja racje. No i jak ktos z nich oczekuje empatii to chyba pomylil hobby i nie rozumie, ze wyciskanie z nich akcji dopiero nadejdzie. Teraz to jest takie zalotne mizianie piórkiem.
Obstawiałem dziś dołek, ale możliwe, że byłem w błedzie i będzie ciśnięcie do 10zł albo i niżej. Straszenie na zamknięciu było.
Aczkolwiek az w 3,50, jak gdzies na forum czytałem, to nie wierzę.
IMO musiałaby sie zupełnie wyłozyć sprzedaż gry, a jak na razie (mówię o sytuacji na 4 i 5 dzień po premierze) , wygląda to lepiej niż Bum czy Junkyard i niewiele gorzej niż MMS (miejsca GTS).