żartowałem, kupiłem za więcej ale śmieszki nikomu nie zaszkodzą:) hehe u mnie nie ma znaczenia czy mam czy nie mam, zawsze pisze co widzę więc nawet jak kupiłem a jutro będę widział że lipa jest to będę to pisał a jak dobrze to będę pisał że jest dobrze to wygląda, zero emocji
skoro jesteś ciekaw to proszę bardzo: od wychodzenia z kryzysu po 2008 roku pierwszy zakup to KGHM po 22,30 i w sumie przez pierwszy około rok to jedyny zakup za całą kasę jaką miałem więc fuks pierwsza klasa
szczerze to nawet nie wiem ile była i jaka była wcześniej bo tylko po wizycie w BM, zainstalowaniu oprogramowania kupiłem KGHM i tyle więc z perspektywy czasu patrząc napisałem fuks pierwsza klasa:)
i to w sumie kupiłem bo kolega mojego brata go polecił a mój brat kupił tego samego dnia PKO BP i to akurat był straszny muł KGHM zasuwał w górę a PKO BP w miejscu miesiącami
W tym samym okresie ja zaczynałem a KGHM to był chyba nawet poniżej 20pln. Ja bardzo dobrze wspominam immofinanz, potem wycofali ją z obrotu z naszego grajdolka i przenieśli do Australii
pamiętam Immo ale nic na tym nie zarobiłem ja zarobiłem swoje na EEX a straciłem kilkaset tysięcy na Depend, już jej nie ma na giełdzie ale nie dlatego że przenieśli ją gdzies indziej tylko to wałek był i wywalili to z giełdy
kiedys wałków było dużo więcej Depend pamiętam, takie PMI to do dzisiaj na rachunku mam kilka tysięcy ich akcji za wałki na Vacie zawiesili a prezio siedzi w kiciu. Teraz mimo wszytko jest lepiej ale i tak nam duzo brakuje do normalności