• obrót Autor: ~aaa [89.161.7.*]
    ale zauważalny obrót , coś niesamowitego.
  • Re: obrót Autor: ~PKC [185.50.49.*]
    Tak jest ładny obrót. Powoli do góry.
  • Re: obrót Autor: macrogregory [87.206.12.*]
    Pamiętam jak jakiś jeszcze 1-2 lata temu jak było 30 akcji na dzień to był OBRÓT - od jakiegoś czasu to potrafi być po 2000 akcji nawet - nie mówię, że codziennie, ale zwiększony obrót dzienny jest znacząco zauważalny.
  • Re: obrót Autor: ~bipi [194.30.179.*]
    Raczej piękna ustaweczka kilkoma akcjami przed południem pod wejście. Ale to cieszy - jest sygnał, oby wzrosty przed nami.
  • Re: obrót Autor: ~opo [89.217.188.*]
    wyglada na to , ze ten obrot robil dotychczasowy 9.9%procentowy posiadacz Warsaw Equity.
    Jego cypryjska spolka Xerox ma te 9.9%
    Dokupila jego druga spolka WMSiA ( czy jakos tak) ona ma 4.7%. Poniewaz jednak WME ma 100% w obydwu praktycznie jeden podmiot : WE posiada teraz 14.6% ( jezeli mi sie liczby nie pomylily ). W sumie po co robia takie korowody z kupowaniem przez nastepna spolke zalezna ? nie wiem ? moze kwestie podatkowe.
    Poniewaz WE ciagnie na tym papierze za sznurki , a chcieli dokupic po atrakcyjnej cenie, to dla nich zjechano z kursem.
    Wydaje mi sie , ze cos w trawie piszczy , w tym sensie ,ze pojawily sie moze wreszcie realne szanse na duze zamowienia. Szukaja wszystkimi mozliwymi kanalami inzynierow, biuro w USA , na Taiwanie . Powinno sie szybko wyjasnic. W kazdym razie wystawiajac specjalne batoniki na S , chca te wymiany akcji kontrolowac , pokazujac my tu rozdajemy karty. Nic nowego.
  • Re: obrót Autor: macrogregory [87.206.12.*]
    Podatki i tylko podatki ...
[x]
VIGOPHOTN -0,79% 504,00 2025-11-07 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.