Obecnie 59 miejsce na GTS. Peak lepszy niż na GSS, mimo, że w piąrek, sobotę i niedzielę to GSS miał lepsze peaki.. To świadczy o pozytywnym trendzie. A długoterminowo to trend jest ważny, a nie wyniki za 1 czy 2 dni.
Ty i tak tego nie pojmiesz, bo jesteś zbyt prostym człowiekiem, ale takie są fakty. Za ciebie pojmą to inni i inni będa zarabiać, w tym twoje grosiki. Coś jeszcze wyjasnić?
Jeślii nie, to pogadaj sobie z kundelkiem 188.146, on tu zaraz przybiegnie, jak od wczoraj przybiega do mnie, swojego pana (i będzie ujadać na moją cześć) . :)
Nie pochlebiaj sobie trollu farmazonie z bankierka. Kręcę bekę z wielu trolli udających ekspertów na bankierka.
Jestes zwykłym plebsem. Rozjechałem cie jak walec i szoda juz pisac do ciebie bajkopisarzu. Nie wspominaj w każdym poście o mnie i nie klam ze masz tu akcji bo bys tyle nie płakał w każdym temacie. Nara żałosny Januszku. Kończę gadkę z tobą no juz mnie to nie śmieszy.
Ale śmieszne bezbeku wszyscy umierają ze śmiechu zostań standuperem Januszku.. Janusz mama już zapłaciła za internet? Wyjaśniam ciebie i te farmazony i manipulacje co ty zasrywasz ...beka.z ciebie ośle i tyle..wielu juz tu z ciebie leje widać po minusach...nara faramazonie
Tak Januszku tak sobie tłumacz bezbekowy trollu z bankierka.. można dać tylko jednego minusika jakbyś nie zauważył ..to ciebie minusuja i zakładają tematy na twoj temat bo ludzie mają beke jak można się tak szmacić jak ty januszku