• pojawia się popyt Autor: ~zeXon [149.238.52.*]
    mamy 75k na K, dawno tego nie było po tej stronie, chyba jednak raport coś zmieni bo zaczyna się wyścig ktoś kupi pierwszy
  • Re: pojawia się popyt Autor: ~Ddd [31.183.197.*]
    Najwyzsza pora
  • Re: pojawia się popyt Autor: ~www [185.20.174.*]
    Ale idzie. 0.14% :) rakieta
  • Re: pojawia się popyt Autor: ~Rębajło [77.65.122.*]
    Na razie nie ma czym się jarać. Kilka osób pewnie zaryzykuje kilka groszy na wypadek jakiegoś odpału, ale jak go nie będzie to ci sami ludzie raptownie opuszczą pokład. Co nie zmienia faktu, że do jakiegoś rozstrzygnięcia jest z każdym dniem o jeden dzień bliżej ;)
  • Re: pojawia się popyt Autor: ~zefff [79.184.163.*]
    szczególnie, że jak teraz kupią to będa mieli taniej niż 90% już obecnych ...
  • Re: pojawia się popyt Autor: ~jjj [83.16.67.*]
    Pojawia się i znika i znowu się pojawia:). Najważniejsze że nikt po takich cenach się nie wysypuje. Zawsze pisałem, że kurs może dużo podskoczyć, ale jedynie pod warunkiem nie dorzucania akcji na sprzedaż Jeżeli popyt będzie mógł tylko brać z pakietów ustawionych obecnie to byśmy byli dawno w innym miejscu.
  • Re: pojawia się popyt Autor: ~Ig [91.237.136.*]
    I tak zaraz zrobią zjazd do 17 tu wszystko ustawione ktoś tu trzyma wszystko w garsci
  • Re: pojawia się popyt Autor: ~Sss [77.255.176.*]
    Spoko dobrałem dzisiaj skromne 2 k ale kupka tutaj też rośnie. Ktoś rozgrywa ale tylko mi się wydaje czy innym też, że pozbywa się coraz więcej akcji.
    Tutaj nie ma możliwości wtopy więc śpię spokojnie. Szkoda, że tak długo się kisi ale czym dłużej będzie to trwało tym większy odpał będzie.
[x]
PCCEXOL 0,00% 2,00 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.