Dlatego że za 6 miesięcy będą po 100 zł. Ogólnie te akcje mało kto z forum brał po 14 zł-15 zl. Prędzej sprzedawali gruby już pozbierał ładnie w Piątek droga na szczyty otwarta
Janusz jak to jest 32 lata i dalej mama ci placi za internet . Ty tylko dokładasz się do jedzenia tzn raz na miesiąc zakupy zrobisz jakiś tam pasztet i bułki.Masz swoj pokój a rodzice dziwia się czemu Januszek tak ciągle siedzi przed komputerem . Lubisz czytać o historii Polski a twoj konik to czasy chłopów pańszczyźnianych do których masz słabość dlatego nigdy nie miales dziewczyny. W swoim świecie jestes wielkim inwestorem giełdowych który zawsze wchodzi i wychodzi w odpowiednim momencie ...gdyby nie słabość do chłopów mógłbyś ruch.ć bez kondomów....
Są i moje posty z okresu kiedy BKD mało kto sie interesował (poza poinformowanymi) Kiedy taniutko kupiłem akcje, to na tym forum pisałem jako jeden z pierwszych:
A teraz twierdzę, ze dołek albo juz był, albo jest bardzo blisko i jest spora szansa na wybicie.
Tobie jak widać po t5woich powyższych wypocinach został bełkot frustrata, bo nie jesteś w stanie stworzyć niczego oryginalnego.. Spoko, rób to co potrafisz, jako życiowe popychadło. :)
Tak Januszku etos Janusza super inwestora w całej okazałości. Dziękuję za ten zaszczyt . MVP bananowej . Anonimowy janusz z forum bankierka . Narra plebsie nie pisz mi o swoich korzeniach na mazurskiej wsi.
A dlaczego ktoś miałby sprzedawać akcje trollom po 8 zł, skoro sprzedaż ma lepszy poziom niż w piątek sądzono i są szanse na long term i zwrot inwesrtycji w grę.
Ja swoje akcje sprzedałem, po 25 zł ponad miesiąc temu. A kupowąłem po 14-15 zł, są na tym forum moje posty z połowy września kiedy akcje były za tę cenę. O sprzedaży tez pisałem na tym forum, pierwszy raz w połowie października, też to można znaleźć.
Wiem, ze słąbo czytasz, ale poproś kogoś to ci pomoze.
Pisac to sobie mozesz farmazonie...co się tak tu produkujesz skoro nie masz akcji? Bo ja pisze dla beki widząc dobili co wkręcają super premiere przy 21 tys .
juz tlumacze a. beda kupowac po 17-18 zeby zawisnac na hakach lubia wisiec sadomaso nie b. pod optymalizacje podatkowa rozliczyc straty c. lubia kupowac na gorkach d. nie mam pojecia
kupujesz przyszlość - słabsza premiera poniosła już swój koszt spadkiem na 14-15 zeta teraz liczyć się będzie tylko dalsza sprzedaż gry a tą należy wycenić wyżej niż obecnie
A ja dokładnie wiem o czym on pisze..kupiłeś w piątek bo myślałeś że więcej się sprzeda a teraz tylko 21 tys..i jestes zpanikowany bo może spaść niżej. Oj janusz janusz
Naganial na spadek z baleriną. Niech mu karma wróci. Jechać z takim leszczem. Ja straciłem przez niego, ale wyszedłem. Ale dziś zaśmieje się z niego tak jak on w piątek że mnie. Cytując Browna: będziesz wisiał, ale na haku giełdowym.
...skoro kiedykolwiek i gdziekolwiek widziałes , że naganiałem na spadki, Przed premierą napisałem na tym forum kilka postów, że kurs w ok 30zł to ryzyko w razie wtopy, albo gorszej sprzedaży I to wszystko.
I to nawet nie były główne wątki tylko odpowiedzi w dyskusjach.
Jeżeli straciłeś kasę, to hedyniue z powodu twojej chciwości i głupoty, jak i cąła reszta januszy i dzieciaków, którzy uwierzyli, że BKD będzie rosło w nieskończoność.