Jaka strata? Nie martw się, zaraz stracisz gdzie indziej bo tacy jak ty inaczej nie potrafią.
Kapitał przesuwasz z miejsca na miejsce a za każdym razem coraz mniej do przesuwania.
Uwielbiam takich, teraz spodziewajcie sie miesiecy rozpaczy i wylewania zalu na forum.
Zawistna kreatura z ciebie. Mnie wystarczylo zrobic jedno przesuniecie jakim bylo pozbycie sie Genxone i nabycie Milkiland by wyjsc na prosta. Wali mnie gosciu czy w to wierzysz czy nie. Nie jestesmy na przesluchaniu zebym ci tu kwity pokazywal. Zycze ci xxx% zysku na Genxone. Powodzenia.
ty jestes zawistny maly czlowieczku.
Myslisz ze ktos ci uwierzy ze cokolwiek odrobiles?
Odrobiles straty, ale w sb o polnocy wchodzisz na forum spolki ktora jest tak tragiczna twoim zdaniem i z ktorej uciekles niemalze pkc jak jakis amator?
Serio ktos ma w to uwierzyc?
Utopiles kase i teraz bedziesz miesiacami wylewac zale, a wina jest tylko twoja maly czlowieczku bez zadnych umiejetnosci a tym bardziej wiedzy.
KAZDY POST ATLASA JEST NAZNACZONY STRATĄ MINIMUM 30%, pamiętajcie o tym.
Tak ty leszczu najwiecej wiesz ile kto zarobil a ile stracil. Zalosna kreatura. Do tego zawistna ze ktos zszedl z haka. Idz sie umyj bo niedziela a trolem wali na odleglosc. Zawistny przegraniec.
Atlas chyba slabo wychowany bo mu komentarze usuwają.
No ale coz, biednemu zawsze wiatr w oczy, a badzcie pewni, atlas bogaty nie jest ze swoją strategią BUY HIGH SELL LOW.
Jedyny moment kiedy jest zarobiony to gdy wrzuca post w ktorym pisze ze tak jest.
Pamietajcie ze kazdy post atlasa jest naznaczony stratą minimum 30% ale podejrzewam wiecej biorac pod uwage poziom użalania się na forum (weekendy, wieczory itd.)
Pochwal sie ile jestes do przodu na Genxone mistrzu? Dzis widze macie jakas umowe znowu wiec czemu nikt nie kupuje tanich akcyjek. Gnijesz tu pajacu i mozesz tylko zazdroscic ze inni zarabiaja gdzie indziej. Wez no napisz jakas epistole wychwalajaca spolke i prezesa. Moze ktos kupi 1 akcje z prawej. Co za leszcz...
Mam -20% na GX1, ale nie za bardzo mnie to interesuje. Kupowałem z horyzontem 2-3 letnim więc wtedy ocenię.
A ty kupowales na krotki termin, zostales na sredni a na koniec zostaniesz dlugoterminowym płaczkiem forumowym?
Spokojnie, standardowy cykl dla kogos kto traci regularnie kase na rynku.
To daj znac jaki % straty i nie zapomnij wpasc jak kurs wyrowna do potencjału spolki.
I nie stresuj sie tak bo puszczaja ci nerwy, wyzywasz i potem ci posty usuwaja. Nie wytrzymujesz presji na forum a chcesz wszystkim wmowic ze wytrzymujesz na rynku?
ZABAWNE.
Jak tam inwestycja w Genxone mistrzu? Ja mialem srednio po 32 wywalilem gniota i mam swiety spokoj. Oceniaj moja decyzje jak chcesz. Widze zas ze tutaj zaczna sie zaraz skoki ponizej 25pln. Zycze udanej inwestycji.
"Jak tam inwestycja w Genxone mistrzu? Ja mialem srednio po 32 wywalilem gniota i mam swiety spokoj. Oceniaj moja decyzje jak chcesz. Widze zas ze tutaj zaczna sie zaraz skoki ponizej 25pln. Zycze udanej inwestycji."
hahahah 100 akcji miał frajer a płacze jak mała pi z da