• NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~noobz [83.6.251.*]
    już teraz. tańczymy !
  • Re: NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~Greg [83.23.238.*]
    Jest rekord i rośnie
  • Re: NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~Oko [31.0.89.*]
    Tu pik 2000 niewiele pomoże. Patrz komentarze. Mało ich. Ktoś liczył, że trzeba 800-1000. Mamy trochę więcej niż 200
  • Re: NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~Misio [37.47.30.*]
    Jak sie sprzeda 10k i wszyscy jednocześnie odpala gre to peak jest 10k. Jak dla mnie to szacowanie sprzedaż po peaku ma sens miedY peakiem 5k a 2k sporo osob co kupilo gre w czwartek i piatek gra dzis. Ale to noe znaczy ze sprzedaz jest duza albo mala dzis. Ilosc komentarzy nie powala. Minelo 48h od premiery do jutra ile moze byc 400 komentarzy. To ile daje na oko 20-25k. Zle nie jest ale to może byc za malo nawet by utrzymać kurs na 15.
  • Re: NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~urosnie [89.229.172.*]
    stawiam ze komunikat na espi bedzie cos kolo 50% zwrotow kosztow po 72h przynajmniej na to sie zapowiada po komentarzach na steamie 20-25k sprzedazy. Jak myslicie przy takim espi urosnie?
  • Re: NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~Zygzak [155.133.35.*]
    powiem tak jestem fanem The farm i tam też jest podobnie po grze Cher i kupiłem mały pakiet po 15zl i czy pójdzie w górę wszytko zlaerzy od grubego nawet jeśli peak jest duży to jest giełda którą rządzi się swoimi prawami leszcza trzeba wytrzepac
  • Re: NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~Gajmer [37.47.72.*]
    Nie mów trolli nie denerwoje już bardziej . Mają kiepski weekend
  • Re: NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~melks [89.187.226.*]

juz słychac wyjacy zak trolowni
    stojacej na peronie

Tak jasne. Jestem akcjonariuszem ale te wasze wpisy nikogo nie zacheca do kupna. Wiekszosc tych co sprzedalo i sprzeda w panice juz tych akcji nie odkupi. Jak noe bedIe popytu to spadnie i tak i tak. A patrzac jak dramatycznie wolno przyrasta ilosc komentarzy. To zaluje ze nie sprzedalem w piątek. Teraz juz w poniedziałek trzeba bedIe czekac bo sesja zacznie sie pewnie na 12 i potem moze cos wzrosnie. Caly vzas mam nadzieje ze 15 sie utrzyma ale coraz mniejsza a piki to taka sama prawda jak WL i inne glupoty
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.56.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~melks [89.187.226.*]

taka jest giełda zeby jeden zarobił
    drugi musi stracić

• Re: NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~Rychu [83.26.56.*]
    Przekonasz się kto w tym tygodniu będzie zarabiał !!!
  • Re: NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~Rocky [46.204.50.*]
    Mocno zdenerwowany jestes to można odczytać z tonu wypowiedzi. Niestety obawiam się że w przyszłym tygodniu kurs będzie coraz bardziej osuwać się w dół. I nie jest to żadne trollowanie. Misio pisze merytorycznie wpisy i jest tu akcjonariuszem a ty wyzywasz od trolli bo pisze jak jest z tą premierą.
    A jak z premierom kolejny trolu jak? Wszyscy ze świata gier twierdzą że gra jest sukcesem nie na miarę Drago ale sukcesem a to że takie trole pisały Bóg wie co przed premierą to inna bajka. W końcu na koniec skąd wiesz że jest akcjonariuszem? Siedzisz obok niego trolu.
  • Re: NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~Rysiuanalfabetyzm [37.248.167.*]
    Premierą a nie premierom...

Rysiu widać ,że jednak jaka spółka i jej gra taki akcjonariat...

W poniedziałek 10 zł ...bo peak jest dramatycznie słaby

A ty Rysiu kup sobie słownik zamiast bawić się w giełdę
    Nie jest sukcesem na miarę Drago . Lepiej wypadł od tej premiery Succubus od MadMind Studio. Wyzywanie innych nic nie da nie zmieni rzeczywistości. Ochłoń bo żałosne to się robi.
    Alez nerwowy jestes. Widzisz ja tez chce zeby uroslo. Ale nie zaklamuje rzeczywistości. Ale spoka poda raport w niedziele. Bedziesz mogl szalec. I bez epitetów. Jesli laska
    Po pierwsze to raport będzie w poniedziałek. Po drugie to jestem bardzo spokojny. W końcu po trzecie to mój język jest adekwatny do tego z kim rozmawiam. A ty ewidentnie jesteś zwykłym troluchem jak pisałem wcześniej i takie szm...ty jak ty powinny być tępione z urzędu....
    Rysiek ty chyba gry psujesz z więźnia co nie? Uważaj bo strażnicy znajdą telefon. Hehe
    Jak bym się na twoim miejscu martwił żeby ktoś nie znalazł czegoś innego spekulacyjny śm...ciu. Co do kursu akcji ja nie twierdziłem że nie spadnie. Ale życzę powodzenia w odkupie troluchy a może raczej spłódzielnio?
    Tak sobie wmawiaj . Nie kupie tych akcji bo nie widzę potencjału w spółce .Jestes zfrustrowany bo wisisz na haku i obrażasz innych trzeźwo myslących i normalnie piszących. Żałosne to i tyle rysio.
  • Re: NOWY MAX. PEAK !!!!!!!! Autor: ~Bobo [46.134.146.*]
    Jeśli można to taka mała dygresja. Skoro nie widzisz potencjału w spółce i nie masz zamiaru kupować akcji to ci powiem dużo postów natrzaskałeś i czasu straciłeś na forum spółki która cię nie interesuje. Ten tekst braku zainteresowania spółką jest najlepszy od razu widać czym się zajmujesz albo zawodowo albo dorywczo. Brawo ty
    Pisze tu tylko dlatego ze nakrecacie ze jest super hit a nie jest . A robicie to po to żeby nakrecic na kupno akcji nowe osoby a sami wywalić akcje. Tak wszyscy są trollami i chcą waszych akcji. To wy jesteście w innym świecie i wypieracie rzeczywistość. Przerabiałem to parę razy jak wisiałem na haku na innych spółkach. Taka juz jest giełda i gaming.
    Rozbawiłeś mnie tym tekstem ha ha ha.
    Kolejny altruista który dba o pieniądze innych a potem piszesz że taka jest giełda i gaming. Powiem ci kolego jeszcze raz przeczytaj co napisałeś bo brak logiki w twoim tekście .
    Idz dalej w zaparte. Ty mnie bawisz każda swoja wypowiedzią . To jest forum mam prawo sobie pisać o tej spółce i komentować tak jak wielu nachalnie promowało waszą spółkę na forach spółek ktore posiadam. Życzę Ci odbicia w poniedziałek choć możemy się założyć ze cały przyszły tydzień będzie szło niżej. Jeżeli wierzysz w ta społkę to trzymaj akcje i tyle . Wycena wzrośnie przy kolejnej grze. Choć tu niestety były milonowe wyświetlenia u youtuberów które mały potwierdzać udana premierę a niestety wielu zamyśliły oczy. Sam myślałem że bedzie tu dużo lepiej. Oby się rozkręciło. Hehe
    Rychu daj spokój to nie ma sensu to jest ta sama banda co na Drago i innych spółkach. Im byś pokazał białą kartkę a oni powiedzą Ci że jest biała.
    Sorry miała być czarna
[x]
BKDGAMES -3,43% 1,55 2025-10-07 16:43:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.