Spadnie , wzrośnie , boczniak
Ja sobie często żartuje np +20%
Ale nie ma bata że jest ktoś w stanie przewidzieć kurs spółki która jest na GPW dwa miesiące ale fakty są takie :
12.2021/01.2022 - Slayer
2022 - konsole Succubus
2022 - Paranoid
Sprzedaż Agony i Succubus ciagle
Jak ktoś nie wierzy w MMS to co tu robi ? Akcje sprzedać i na inne spółki zapraszam , mogę kilka polecić -)
Alegro balon ale pod to ostatnie info urosnie jeszcze. Bumech to byla spolka na wejście ehhh sam sie zgapilem. Teraz jest juz pol na pol trudno wyczuc. Czy gora bedzie czy dol.
Na Bunech jestem 30% do przodu , mam mały pakiet ale jest Ok
Na Allegro - wszedłem w piątek - poczekam do wyników ale uważam że może w ciągu kilku tygodni odbić na 60-75 pln
A na RedDev wejdę w przyszłym tyg może nawet w poniedziałek
Jak kurs na MMS spadnie to dokupię jeszcze ale już za dużo tych akcji mam wiec tu nie szaleje
Ja chcialem tu dobrac. Ale niestety wtopilem troche na baked. Sprzedalem polowe z ladnym zyskiem ale na polowie mam rownie ladna strate. Wiec zobacze. W perspektywie miesiecy jestwm pewien o kurs tutaj. Zreszta pewnie i baked odbije chociaż tam sprzedaz na moje oko idzie zdecydowanie gorzej. Na cuda nie liczylem ale w sumie jestem rozczarowany ze az tak zle poszlo.
Mam tam malenki pakiet. W sumie nie znam az tak bardzo tej spółki. Troche sie nawet dziwie ze rosnie od 2 miesiecy. Moze i to nie jest glupia mysl. Musze poczytac wiecej moze tez dobiore
Licze na to. Ale sucub mial 600 komentarzy po 72h tam to idzie strasznie wolno. Jest weekend w tygodniu to sie calkiem sprzedaz tam zatrzyma. Chyba ze cos gdzies jakas pronocja pomoze. Czytałem kilka recenzji prisona. Ludzie pisza ze gra nie oferuje duzo wiecej niz bylo w prologu. To bardzo odstrasza potencjalnych graczy.
Jak tam Grubu40, znowu na górce wszedłeś (Allegro) a ludziom doradzasz? W którymś poście zrobiłeś rachunek sumienia i napisałeś na ilu już spółkach wtopiłeś. Zachowaj rady dla siebie bo jeszcze ktoś posłucha.