I co ! Jest bardzo Dobrze! Jesteśmy przed gss i to dużo pozycji. A zobaczcie kapitalizację, jest ponad 2x niższa, tu będzie kosmos i grube ryby Otym wiedzą, cały piątek uwalali kurs. Potencjał jest niesamowity! Zrozumcie to wkoncu
Przi Prisonie jest 58 numerek pozycji ale - 8 numercji przed nim brakuje - ja naliczyłem ok 20 tytułów które nie są wydane nawet a są wyżej niż Prison To by wychodziło realnie miejsca na liście Jak źle pisze to mnie poprawcie
Przy Prisonie jest 58 numerek pozycji ale - 8 numerów przed nim brakuje - ja naliczyłem ok 20 tytułów które nie są wydane nawet a są wyżej niż Prison To by wychodziło realnie 30 miejsce na liście Jak źle pisze to mnie poprawcie
Kosmos pany słuchajcie tych naganiaczy to wyjdziecie jak madmind tu jest bardzo Dobrze ale większości jak widać nie ogarnia albo udaje że nie ogarnia bo podbiera wam akcje z koszykiem a wy ręką i nocnikiem tyle !
Succubus był ponad 2 razy droższy o$zolomie więc sie tak nie spinaj bo zwrot kosztów z Prisona będzie dużo szybszy niż ze srukubusa, poza tym gra. Idź nie przewietrzyć trolu bez akcji, po co tutaj siedzisz w sobotę, idź się spotkaj z ludźmi, no chyba że nie masz kolegów co jest bardzo możliwe
Succubus miał lepsza premierę i tyle ja się kiedyś spinam szefunciu ahahahahh ..61 zł za sztukę a sprzedaż lipa ...srison wtórny symulator ze srednia grafa a ci nakrecali hita jak gss ...a teraz despera...pisałem normalnie ale po takich tekstach będę się tylko śmiał z was
spinasz się tu całe popołudnie leszczyku, o moje straty się nie martw bo mam kupione nisko, jakby spadło dokupię sobie jeszcze niżej i spokojnie poczekam, bo obiektywnie patrząc premiera jak i sama gra jest bardzo dużym sukcesem i będzie jeszcze rozwijana, a to że jakieś trole nagoniły bandę leszczy na teksty typu "drugie drago" i "500 za akcję po premierze" to mnie nie interesuje, tych leszczy tutaj nie będzie albo już ich nie ma. A pastwienie się nad ludźmi którzy stracili pieniądze jest poniżej godności imo więc miłej soboty.
zdanie cenionego fachowca znaczy dla mnie więcej niż anonimowego bankierowego cwaniaka, o wiele taniej już i tak nie kupisz więc jak chcesz mieć akcje to szykuj flotę
Szkoda mi ciebie zycze odrobienia strat i trzymania akcji bo najgłupiej to teraz sprzedac oby odbiło przy kolejnych projektach..niestety premiera gorsza od succubusa którego mieszano tu z błotem i tyle takie są fakty..5na
A akcji tej spółki nie chce bo nie przekonuje mnie potencjał kolejnych projektów..jeszcze po takim nakrecaniu jak tu było ze będzie hit i ze gra ma miliony wyświetleń na yt więc nie ma innej opcji ...po drugie spółka wykazuje stratę po 3 kwartale 2021
https://www.pb.pl/baked-games-mial-316-tys-zl-straty-w-iii-kwartale-2021-1132232
No dokładnie ! Ha oni nie wiedzą co to życie a mowa o takiej inwestycji giełdowej ha ! Szkoda z nimi pisać udają to jest pewne wiedzą co się świeci dlatego tyle ich tu ale my nie oddamy lewej koszyk !
Jest tu kos z akcjonariatu czy sami trole za burtą pozostali i aby my bronimy ? Widać że każdy liczy na zjazd a prawda jest taka że ja wiem coś czego oni nie wiedzą ale i tak nie powiem bo by zaraz wszyscy abrali i poco ? Prawdziwy akcjonariusz bierze a takie marne trolli ujadają aby straszyć a nie wiedzą że to nic nie daje bo prawdziwy akcjonariat się nie wykruszy bo prawdziwego akcjonariatu nic nie ruszy i Tyle !
zawisnal to pisze glupoty jeszcze ma czelnosc porownywac GSS do tego niewypalu jakim okazal sie Prison (czekam na top 1 steama i 12k+ peak na prison wtedy porozmawiamy). Roznica w premierach prawie 2 miesiace a GSS ma teraz wyzszy peak niz Prison.
dokadnie gruby spuscil kurs po to zeby stopy uruchomic i naladowac do koszyka przy takiej ilości akcji w obiegu wystarczy parę k żeby kurs był gdzie jest
Pisze im to cały czas ale jak grochem o ścianie,,,,, ale zaraz wrodz oni to wiedza dlatego tak naganiaja, zamiast zobaczyć na top listę steak gdzie jest gss a gdzie prison. No szok, statystyki panowie statystyki ! Nie dajcie się wyleszczyc
Widzę że wszyscy są odklejeni od rzeczywistości. Drago miał najlepszą premierę w ostatnim czasie i co kapitalizacja niecałe 100 mln chociaż powinno być 2 razy tyle. Taka premiera jak tutaj jest z Prison jest całkiem niezła i zyski z tego będą dobre. Podobnie z grą succubus premiera nie najgorsza a kurs bardzo niski. Dopiero wyniki finansowe pozwolą na wzrost kursu.