• Troskliwi Autor: ~Me [176.106.109.*]
    bez akcji aktywni strasznie, jak masz akcje nie oczerniasz firmy źle wiadoma sprawa jak nie masz akcji nie robisz zbędnych wpisów na danej spółce bo po co ?
  • Re: Troskliwi Autor: ~jan [80.141.248.*]
    A tu co tak tanio.
  • Re: Troskliwi Autor: ~Gracz [46.205.195.*]
    Oczywiście że masz rację. Żaden z tych płaczków nie jest wiarygodny. Jestem pewny że nie mają akcji a ich życiowy cel to byle inni nie mieli za dobrze. Ciekawe czy któryś będzie chętny się zweryfikować i wystawić pakiet na sprzedaż po np 800zl zobaczymy jacy z nich akcjonariusze.
  • Re: Troskliwi Autor: ~Prawda [5.173.40.*]
    Tai
  • Re: Troskliwi Autor: ~Qbart [176.106.109.*]
    Właśnie jak wystawie po 300zł za akcję to coś.to zmieni bo wydaje mi się, że nic ale zdania są podzielone jedno się śmieją np na cdr z tego, a inni usilnie twierdzili, że wystawiają wysoko i to ma.sens jak myślicie ?
  • Re: Troskliwi Autor: ~Me [176.106.109.*]
    Jutro wystawie
  • Re: Troskliwi Autor: ~Gracz [46.205.195.*]
    Najpewniej nie ma. Są podejrzenia że maklerzy mogą handlowa nie wystawione akcje na short tak płytko tłumacząc. Mi chodziło o to że takie zlecenie widać w arkuszu taka weryfikacja. Bo podobno tu jest gołych i wesołych troli którzy się podszywają mówiąc że są akcjonariuszami.
  • To PROSTE - Re: Troskliwi Autor: ~Krokodyl [5.173.65.*]
    Nie jestem akcjonariuszem tej spółki i póki co nie zamierzam, ale np. mam inne papiery Januara i tu będę dosadnie pisał prawdę a nawet domysły - odstraszał kasę, a tam będę chwalił, nawet fantazjował - przyciągał kasę.

Ktoś jest zdziwiony?
[x]
AIGAMES 4,50% 1,04 2025-09-17 16:33:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.