• jak to będzie Autor: ~yeti [213.134.191.*]
    playway w obu spółkach a do tego mniejsza wishlista ale to nie jest najważniejsze
    zobacz na bkd przy 30 zeta to już wpisany był sukces gry dlatego musiało spaść
    na p2c proszę sobie policzyć cena do zysku
    porównajcie do innych spólek z sektora
    zadajcie sobie pytanie ile z obecnej ceny jest wyceniane jako sukces gry
    czy gra odniesie sukces czy podzieli los BKD
    pewne jest że spółka dołoży starań aby był to sukces ale na bkd też się starali ogromna promocja gry była yutuberzy reklamowali grę tacy o zasięgu do milionów widzów
    a jest co jest ja tego nie nazwę sukcesem zjazd z 27 na 14.8 zeta
    no chyba że to sukces tylko zyski odłożone do zamrażarki
  • Re: jak to będzie Autor: ~yeti [213.134.191.*]
    https://www.biznesradar.pl/wskazniki-wartosci-rynkowej/P2C

wejdzcie na stronę i porównajcie sami jaka to bananowa spółka jaka różnica do pozostałych z sektora
  • Re: jak to będzie Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Jezu ale ty jesteś ciemny, porównuj sobie wskaźniki spółki która dopiero wyszpucza pierwszą znacząca grę to na pewno daleko zajdziesz
    na bkd też tak mnie oceniano a czas pokazał kto miał rację - 33 procent po premierze w jeden dzień
    Tutaj już spadło 15 procent w dwa dni bez żadnego powodu. P2chill jets zupełnie inna spółka niż baked.. Czemu porównujesz do baked a nie do drago? Mają ze sobą dokładnie tyle samo wspólnego...
    co za odmiana przed premierą prizona wszyscy porównywali obie spółki a teraz się odcinają czyżby niewygodna prawda
    a może mgiełka covidova
  • Re: jak to będzie Autor: ~Mas [83.27.154.*]
    To prawda teraz jest ogromne ryzyko inwestując w p2chilli lepiej patrzeć jak się rozwinie sprawa. Baked zrobi mega abtyreklame i pokazuje tak naprawdę jaki jest polski gaiming, jedna może dwie udane gry w ciągu roku a reszta to klapa, tak więc z p2chilli może być podobnie nikt nie da gwarancji że mms przyniesie sukces. To tak jak w kasynie albo rzut moneta albo nie uda albo nie uda. Ryzyko ogromne, ja poczekam popatrzę jak rozwinie się sprawa. Nie zakładam tu żadnych wzrostów pod premierę, zrobili podbitke pod datę premiery i tyle. Eraz będzie długie wyczekiwanie, za dużo ludzi wtopiło na bakadzie i nikt rozsądny teraz nie wyłoży kasy i kupi akcje p2c. Obserwujcie i czekajcie nie ma po co teraz wchodzić.
  • Re: jak to będzie Autor: ~Kosiarz [31.178.129.*]
    Narazie widac ze poubierali drobnych na 21/23. A ynwestory sie ciesza ze juz w pociagu na premiere czekaja :-) tylko nie maja swiadomosci ze ten pociag poki co pikuje na 16/12 w okolicach premiery i ich wyrzuci z niego po czym juz bez nich realne jest nowe ATH. To byloby widowsko.
    Nigdy nie porównywałem p2chill do baked ani do drago, pokaz mi chociaż jeden post w którym tak było? To są zupełnie inne spółki z innym zarządem. Co ma piernik do wiatraka?
  • Re: jak to będzie Autor: ~yeti [213.134.178.*]
    jw
  • Re: jak to będzie Autor: ~yeti [213.134.178.*]
    jw
[x]
P2CHILL -2,39% 4,08 2025-10-10 16:32:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.